Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την 3η δόση πριν κολλήσω covid»

Klopp: «Είμαι χαρούμενος που έκανα την 3η δόση πριν κολλήσω covid»

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του ημιτελικού με την Arsenal για το Carabao Cup κλήθηκε να μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτεια του με τον covid-19.

Ο Γερμανός νόσησε την Πρωτοχρονιά με κορονοϊό και δήλωσε πως είναι χαρούμενος που πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση του εμβολίου, πριν κολλήσει και εκείνος τον ιό.

Ο Klopp απάντησε ως εξής όταν ρωτήθηκε για την νόσηση του με covid:

“ Δόξα τω Θεώ, εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν σε αυτή τη θέση, προστατευθήκαμε με αυτόν τον τρόπο. Και έτσι τα καταφέραμε και είμαι πραγματικά ευγνώμων γι’ αυτό σε όλους τους ανθρώπους που μας έδωσαν την ευκαιρία να εμβολιαστούμε σε μια πραγματικά δύσκολη στιγμή. ”

“ Στην πραγματικότητα είχα στιγμές που ήμουν πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος που είχα κάνει την αναμνηστική δόση, επειδή είχα συμπτώματα. Όχι συμπτώματα με τα οποία θα δυσκολευόμουν, αλλά είχα συμπτώματα και ήμουν χαρούμενος που δεν έπρεπε να το βιώσω χωρίς εμβόλιο, αυτή είναι η αλήθεια. ”

“ Το σκέφτηκα αυτό αρκετά συχνά κατά τη διάρκεια αυτών των δέκα ημερών, αυτό είναι λίγο πολύ. Όχι άλλες ερωτήσεις, δεν νομίζω ότι κανείς δεν θέλει να το έχει. Εάν το έχετε, θα πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. ”

Ο εμβολιασμός βοήθησε τον Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com