Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παράπονα ομάδων στην EFL για τα κρούσματα της Liverpool

Παράπονα ομάδων στην EFL για τα κρούσματα της Liverpool

Έντονα παράπονα έχουν εκφράσει αρκετές ομάδες της Premier League στην EFL, προκειμένου να εξετάσει εκείνη τον λόγο που ο προγραμματισμένος για την προηγούμενη Πέμπτη ημιτελικός του Carabao Cup ανάμεσα σε Liverpool και Arsenal.

Οι Reds την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσαν πως υπάρχει μια μεγάλη διασπορά του COVID-19 στην ομάδα, η οποία οδήγησε στο κλείσιμο του προπονητικού κέντρου για δύο ολόκληρες ημέρες.

Ο σύλλογος λόγω των κρουσμάτων ζήτησε την αναβολή του αγώνα, με το αίτημα να γίνεται δεκτό από την ομοσπονδία και ο ημιτελικός να αναβάλλεται.

Από το βράδυ της Κυριακής έχουν όμως αρχίσει να γίνονται παράπονα στην EFL, μετά τις δηλώσεις του Jürgen Klopp, στις οποίες ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως τελικά στην ομάδα υπήρξαν πολλά ψευδώς θετικά κρούσματα, αφού μόνο εκείνο του Trent Alexander-Arnold επιβεβαιώθηκε, μετά από τη διενέργεια PCR test.

Σύμφωνα με την Athletic UK, η EFL τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται υπό πίεση και δεν αποκλείεται να ερευνήσει την υπόθεση, έτσι ώστε να διαπιστώσει ποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο rapid, αλλά αρνητικοί στο PCR test που ακολούθησε.

Πάντως, όπως ξεκαθάρισε και ο Jürgen Klopp, η ομάδα ακολούθησε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και στον αγώνα με την Shrewsbury, κάτι που σημαίνει πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που βρίσκονταν σε καραντίνα τις προηγούμενες ημέρες.

Υπό πίεση βρίσκεται η EFL.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com