Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «‘Εκραξε» οπαδούς της για τα συνθήματα για Hillsborough η Shrewsbury!

«‘Εκραξε» οπαδούς της για τα συνθήματα για Hillsborough η Shrewsbury!

Στη θέση της έβαλε τους οπαδούς της η Shrewsbury για τα προσβλητικά συνθήματα περί του Hillsborough πού ακούστηκαν προχθές στο Anfield.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για το FA Cup, από μερίδα των οπαδών των φιλοξενούμενων ακούστηκαν συνθήματα ασεβή προς τη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Hillsborough. Τα εν λόγω συνθήματα αναφέρονταν στα 96 θύματα της τραγωδίας, της οποίας όμως ο απολογισμός έχει αλλάξει επίσημα σε 97 από το καλοκαίρι, μετά την προσθήκη του Andrew Devine στη μακάβρια λίστα.

Σε αυτή την άσχημη «δράση» όμως, οι αντιδράσεις ήταν οι πρέπουσες. Aρχικά είχαμε τον τερματοφύλακα της αντιπάλου της ομάδας μας, Harry Burgoyne, ο οποίος δε δίστασε να πει ότι αυτοί οι «φίλαθλοι¨ πρέπει να στερηθούν δια βίου την είσοδο στα γήπεδα, ενώ στη συνέχεια και ο ίδιος ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Shrewsbury Town Football Club είδε και άκουσε με αηδία και σοκ τις αναφορές στα social media σχετικά με τα άθλια και προσβλητικά συνθήματα και συμπεριφορά μίας πολύ μικρής μειοψηφίας ‘οπαδών’ μας χθες (σ.σ. προχθές)

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν αντιπροσωπεύουν τον σύλλογό μας με καμία μορφή, και συνεργαζόμαστε με με την αστυνομία της West Mercia στην προσπάθεια και την αναγνώριση των υπεύθυνων, η οποία με τη σειρά της θα συνεργαστεί με την αστυνομία του Merseyside.»

«Αν κάποιος οπαδός έχουν οποιαδήποτε πληροφορία πού ίσως μας βοηθήσει στην αναγνώριση αυτών των υπεύθυνων, μπορεί να έρθει εμπιστευτικά σε επαφή με τον σύλλογο, και εμείς θα αξιοποιήσουμε τις πληροφορίες ως μέρος των ερευνών πού κάνουμε μαζί με τις αστυνομικές αρχές.»

Πολλοί οπαδοί της Liverpool χαιρέτισαν την ανακοίνωση της Shrewsbury, σε αναρτήσεις τους στα social media.

Oπαδοί της Shrewsbury πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους στο Αnfield.
Oπαδοί της Shrewsbury πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους στο Αnfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com