Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Krawietz: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Krawietz: «Θα παίξουμε για τη νίκη»

Ο βοηθός του Jürgen Klopp, Peter Krawietz μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Shrewsbury για το FA Cup, τονίζοντας πως η ομάδα θα παρατάξει μια ενδεκάδα που θα παίξει για τη νίκη.

Αναλυτικά για την επιλογή της ενδεκάδας δήλωσε:

“ Έχουμε μια ομάδα, μπορούμε να παίξουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε μερικά αποτελέσματα των τεστ. ”

“ Είναι μια δύσκολη κατάσταση, έχουμε τραυματισμούς, κρούσματα Covid, ασθένειες, πρέπει να περιμένουμε μερικά αποτελέσματα τεστ παικτών που δεν είναι εδώ σήμερα. Πρέπει να κάνουν το τεστ τους σήμερα πριν έρθουν μαζί μας. ”

Αν θα επιστρέψει ο Jürgen Klopp:

“ Ελπίζουμε να επιστρέψει ο Jürgen. Είναι μια χαρά, όμως θα πρέπει να υποβληθεί σε τεστ, το ελπίζουμε. ”

Αν θα υπάρξουν προσθήκες τον Ιανουάριο:

“ Είναι μια μακροπρόθεσμη απόφαση του συλλόγου, αλλά λαμβάνουμε την κατάσταση [AFCON/Covid] ως έχει. Εάν είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε στη μεταγραφική αγορά, θα είναι φυσικά μια απόφαση του συλλόγου. ”

Για τον αγώνα με την Shrewsbury:

“ Θα είναι σκληροί λόγω της ποιότητάς τους. Μια ομάδα που παίζει σωστό ποδόσφαιρο, γρήγορο, επιθετικό, θέλει να επιτεθεί, έχει δυνατούς επιθετικούς και συμπαγή αμυντικό σχήμα. ”

“ Μια ομάδα που έχει καλή διαχείριση, μπορείτε να το δείτε. Θα έχει στόχους, η κατάστασή μας δεν είναι ιδανική. ”

Για τα κρούσματα της ομάδας:

“ Μερικά κρούσματα Covid ήταν στην U23, μερικά επιστρέφουν τώρα και μπορούμε να επιλέξουμε μια ομάδα που μπορεί να ακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό μας τρόπο. Θέλουμε να παίξουμε ένα σωστό παιχνίδι αύριο, συμπαγές, επιθετικό, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. ” Δήλωσε ο Krawietz.

“ Πιστέψτε με, ήταν περίεργο! Ήμασταν σε μια δύσκολη κατάσταση και έπρεπε να κλείσουμε το προπονητικό. Θέλουμε πάντα να παίζουμε τα παιχνίδια μας, να προσπαθούμε να κερδίζουμε, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν μια πολυάσχολη εβδομάδα, ακόμη όταν καθόμασταν σπίτι. ”

Αν θα αγωνιστεί ο Leighton Clarkson:

“ Έχουμε πίσω έναν δανεικό παίκτη και πιθανότατα θα ενταχθεί στην ομάδα αύριο. Βρήκαμε αρκετούς παίκτες για να έχουμε ομάδα για αύριο. Θα είναι μια συναρπαστική ομάδα. ”

Για τις προπονήσεις τις τελευταίας εβδομάδας:

“ Το ότι έκλεισε το προπονητικό σημαίνει ότι κανείς δεν μπορούσε να έρθει εδώ φυσικά. Προσπαθήσαμε να μείνουμε σε επαφή με τους παίκτες μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, όπως κάναμε κατά την περίοδο του lockdown. ”

“ Χάρη στο πραγματικά σκληρά εργαζόμενο τμήμα αθλητών μας, μπορέσαμε να βρούμε λύσεις για τους παίκτες μας που είχαν τη δυνατότητα να βγουν έξω. Μπορούσαν να πάνε για τρέξιμο έξω. Είχαν ατομικά προγράμματα προπόνησης για να τους κρατήσουν σε φόρμα. ”

Για τους παίκτες που επιστρέφουν:

“ Δεν μπορώ να αναφέρω για ονόματα [αλλά] ο Joel Matip συμμετείχε στην προπόνηση χθες, αλλά θα πρέπει να δούμε αύριο εάν είναι διαθέσιμος ή όχι. ”

Με Matip κόντρα στη Shrewsbury.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com