Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Λόγω του εμβολιασμού πέρασα ήπια τον covid»

Klopp: «Λόγω του εμβολιασμού πέρασα ήπια τον covid»

Ο Jürgen Klopp στο σημερινό match programme για τον αγώνα εναντίον της Shrewsbury έγραψε για την περιπέτεια του με τον covid-19 και την σημασία του εμβολιασμού, ο οποίος τον βοήθησε να περάσει ήπια τον ιό.

Ο τεχνικός των Reds ξεπέρασε τον covid και θα είναι σήμερα στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα του FA Cup.

Ο Γερμανός για τον COVID-19 είπε:

“ Ευχαριστώ τον Θεό για τον εμβολιασμό, γιατί ευτυχώς ένιωσα μόνο μια αδιαθεσία κατά τη διάρκεια αυτής της μόνο ήπιας ασθένειας, και είμαι βέβαιος ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είχα το προνόμιο να κάνω τα εμβόλια μου, συμπεριλαμβανομένου του ενισχυτικού. ”

“ Τα πάω καλά και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά. Η αποσύνδεση από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο ήταν μια περίεργη εμπειρία. Δεν έχει συμβεί συχνά στην καριέρα μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως μια ολόκληρη εβδομάδα. ”

“ Όχι ότι το χρειαζόμουν, αλλά λειτούργησε ως υπενθύμιση πόσο ευλογημένος είμαι που έχω τόσο ταλαντούχο προσωπικό που υποστηρίζει εμένα και τα παιδιά. Δεν ανησύχησα ούτε ένα δευτερόλεπτο ότι η ποιότητα της ηγεσίας των παικτών θα επηρεαζόταν. ”

Για την αναβολή του ημιτελικού με την Arsenal:

“ Δεν είναι κάτι που επιδιώξαμε επιπόλαια και όποιος πιστεύει διαφορετικά αγνοεί ξεκάθαρα πώς συμπεριφερθήκαμε ως σύλλογος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Πάντα κοιτούσαμε να παίξουμε, αν ήταν εφικτό να το κάνουμε. ”

“ Ζητήσαμε να μεταφερθεί το παιχνίδι γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή. Είναι η πρώτη φορά που κάναμε μια τέτοια έκκληση και το κάναμε επειδή δεν μπορούσαμε να παίξουμε ως ομάδα. ”

Ήπια νόσησε ο Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com