Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ενδιαφέρον από Newcastle και Ιταλικές ομάδες για Origi

Ενδιαφέρον από Newcastle και Ιταλικές ομάδες για Origi

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αποχωρήσουν από την Liverpool, λόγω χρόνου συμμετοχής, είναι ο Divock Origi, με την Newcastle και ομάδες της Serie A να έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του.

Ο διεθνής άσος μπορεί να έχει βοηθήσει την ομάδα και φέτος με σημαντικά γκολ, όμως εξακολουθεί να μην έχει θέση βασικού, γεγονός που μπορεί να του στερήσει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική ομάδα του Βελγίου.

Σύμφωνα με την Telegraph, ο επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Newcastle και αρέσει στον Eddie Howe, όμως οι απολαβές του ενδέχεται να αποτελέσουν πρόβλημα για τους Magpies.

Είναι πάντως εξαιρετικά πιθανό να προσπαθήσει η Newcastle να τον κάνει δικό της μέσα στον μήνα, με την Liverpool να μην θέλει να σταθεί εμπόδιο στην όποια επιθυμία του.

Ενδιαφέρον για τον Origi, σύμφωνα με το Sky Sports υπάρχει και από τρεις Ιταλικές ομάδες, οι οποίες θα ήθελαν να υπογράψουν προσύμφωνο μαζί του ενόψει καλοκαιριού.

Ο πρώην παίκτης της Lille ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Liverpool το καλοκαίρι του 2019 και όπως αναφέρει το Sky Sports θα ανανεωθεί ξανά αυτόματα, αν ξεκινήσει την φετινή σεζόν έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων της Premier League.

Προτεραιότητα πάντως του 26χρονου είναι η παραμονή στο Νησί.

Jürgen Klopp και Divock Origi στην αναμέτρηση με την Milan το Σεπτέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com