Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση των ΜΜΕ στην ήττα της Liverpool από την Leicester City

Η αντίδραση των ΜΜΕ στην ήττα της Liverpool από την Leicester City

Η Liverpool του Jurgen Klopp πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση στο King Power το βράδυ της Τρίτης, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θεωρείτο το ακλόνητο φαβορί.

Δημοσιογράφοι, οι οποίοι ασχολούνται με το ρεπορτάζ των Reds αποδοκίμασαν την εμφάνιση της Liverpool, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα με 1-0, εκτός έδρας, από την Leicester City.

Πιο κάτω παραθέτουμε κάποια δείγματα από τις αντιδράσεις των ΜΜΕ στην ήττα της Liverpool:

Η Melissa Reddy της Independent χαρακτήρισε άψυχη την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι Reds:

«Κόντρα στις πιθανότητες, τις απουσίες και στην ψυχολογία τους, μετά την ήττα με 6-3 από τη Manchester City, οι ποδοσφαιριστές του Brendan Rodgers πέτυχαν έναν απροσδόκητο θρίαμβο σε διάστημα 48 ωρών, συνοδευόμενο από ένα σπάνιο clean sheet».

«Θα περίμεναν να δεχθούν αφόρητη πίεση από μια Liverpool, χωρίς σημαντικές απουσίες, η οποία μάλιστα δεν αγωνίστηκε την Boxing Day, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ».

«Οι παίκτες του Jurgen Klopp ήταν αργοί, αβέβαιοι και σε μεγάλο βαθμό υπνοβατούσαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης».

«Η κακή συνήθεια της Liverpool να σπαταλά ευκαιρίες της στοίχισε αυτή τη φορά. Τρία λεπτά μετά την είσοδο του, ο Lookman εξέθεσε όλη τη δεξιά πλευρά της Liverpool, ξεπερνώντας εύκολα Trent Alexander-Arnold και Joel Matip, προτού στείλει την μπάλα στα δίκτυα με ένα δυνατό χαμηλό σουτ, με Van Dijk και Alisson να αργούν χαρακτηριστικά να αντιδράσουν».

«Ήταν ένα φανταστικό γκολ, συνεπεία του γεγονότος ότι οι Reds παρουσιάστηκαν ως να ήταν αυτοί, οι οποίοι είχαν εκτεθεί σε ένα εξαντλητικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα».

Ο Dominic King της Mail έγραψε:

«Η Liverpool είναι συνήθως τόσο έμπειρη στο να ακολουθεί τις εντολές του προπονητή της, αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, ίσχυσε το αντίθετο. Πόσο πικρή ειρωνεία για τον Klopp που σε μια βραδιά, στην οποία οι Reds χρειάζονταν διαύγεια και ψυχραιμία, ήταν μπερδεμένοι και απρόσεκτοι».

«Μπορεί να είναι 29 Δεκεμβρίου, αλλά αυτή η ήττα είναι πιθανό να έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στην κούρσα του τίτλου».

«Η Liverpool βρίσκεται πλέον 9 βαθμούς πίσω από τη Manchester City και ο Pep Guardiola μας έχει συνηθίσει να εκμεταλλεύεται πλήρως τέτοια πλεονεκτήματα».

Ο Neil Jones της Goal στάθηκε στο πέναλτι του Salah, το οποίο αποτέλεσε την σύνοψη μιας φρικτής βραδιάς για την Liverpool:

«Ο Salah έχει κερδίσει αρκετούς πόντους για την Liverpool όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να μπορούμε να του συγχωρέσουμε τα περιστασιακά λάθη».

Στη συνέχεια ο Jones αναφέρθηκε στα σοβαρά λάθη που κόστισαν:

«Και αυτός και οι συμπαίκτες του υπέπεσαν σε σοβαρά λάθη το βράδυ της Τρίτης».

«Αποκορύφωμα η τραγική αμυντική αντίδραση, η οποία επέτρεψε στον Lookman να τρέξει κάθετα και να σκοράρει μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι».

«Σίγουρα οι Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold θα θέλουν να διαγράψουν από τη μνήμη τους την συγκεκριμένη φάση».

Ο Jones πιστεύει ότι η ζημιά έχει ήδη προκληθεί πριν καν ξεκινήσει o πολύ απαιτητικός Ιανουάριος:

«Όλοι αναρωτιόμασταν πώς θα χειριζόταν η ομάδα του Jurgen Klopp τον Ιανουάριο, αλλά είναι o Δεκέμβριος που φαίνεται ότι θα τους κοστίσει».

«Αφού απώλεσαν 5 βαθμούς στα 2 τελευταία παιχνίδια τους στην Premier League, οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου κρέμονται από μια κλωστή, καθώς η διαφορά από την Manchester City είναι πλέον στους 9 βαθμούς και ο επόμενος αγώνας των Reds είναι στην έδρα της Chelsea».

Ο Sam Wallace της Telegraph πιστεύει ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβικής σημασίας για τους Reds:

«Ο Jurgen Klopp αναρωτιόταν για κάποιο διάστημα τι θα μπορούσε να επιφυλάσσει, εν μέσω πανδημίας, αυτός ο χειμώνας στους παίκτες του και το ανακάλυψε νωρίτερα από ό,τι περίμενε, σε μια νύχτα που τα πράγματα ήταν άσχημα για την ομάδα του και μπορεί να αποδειχθούν πολύ χειρότερα στο εγγύς μέλλον».

«Μόλις η δεύτερη ήττα για την Liverpool σε 29 αγώνες πρωταθλήματος και όμως είναι τέτοιος ο αγωνιστικός ρυθμός της Manchester City που οι Reds, μέχρι να παίξουν ξανά, θα μπορούσαν να βρεθούν μέχρι και 12 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος».

Ο Paul Gorst της Liverpool Echo αισθάνεται ότι είναι πλέον δύσκολο να ξεπεράσουν οι Reds τη Manchester City, δεδομένου και του μεγάλου και ποιοτικού ρόστερ των Citizens:

«Η Liverpool χρειάζεται να σκαρφαλώσει ένα βουνό για να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League».

«Καθώς τις τελευταίες μέρες οι περισσότεροι σύλλογοι δυσκολεύτηκαν να στελεχώσουν την βασική τους ενδεκάδα με παίκτες ικανούς να αγωνιστούν, ο Guardiola είχε την πολυτέλεια να αφήσει εκτός αποστολής, στον αγώνα με την Newcastle, τους Jack Grealish και Phil Foden για πειθαρχικούς λόγους και να επιτρέψει στον Ferran Torres να μετακομίσει στην Barcelona».

Τέλος, ο Freddie Keighley της Mirror εστίασε στον Sadio Mane:

«Ενώ οι Salah και Jota απείχαν πολύ από τα καλύτερά τους, η απόδοση του Sadio Mane ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική».

«Ο αστέρας της Σενεγάλης είναι χωρίς γκολ ή ασίστ στις τελευταίες 9 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις και, όπως ο Salah, απώλεσε μια χρυσή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του».

«Ο Jota, στο 55ο λεπτό, με μια εξαιρετική κάθετη πάσα έφερε τον Μane απέναντι από τον Schmeichel, αλλά ο σενεγαλέζος με ένα απογοητευτικό πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι».

«Ήταν ένα γεγονός που υποδηλώνει ότι ο 29χρονος δεν έχει αυτοπεποίθηση. Ο Jurgen Klopp έχει πλέον μόνο να ελπίζει ότι o Mane θα μπορέσει να ξαναβρεί τη φόρμα του στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής».

Η αντίδραση των ΜΜΕ στην ήττα της Liverpool από την Leicester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com