Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thompson: Η Liverpool πρέπει να κινηθεί για Haaland & Bellingham το καλοκαίρι

Thompson: Η Liverpool πρέπει να κινηθεί για Haaland & Bellingham το καλοκαίρι

Ο Phil Thompson, με δηλώσεις του στην Express Sport, προέτρεψε την Liverpool να προχωρήσει στην απόκτηση των Erling Haaland και Jude Bellingham στο επερχόμενο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.

O θρύλος των Reds αναγνώρισε το γεγονός ότι το δίδυμο της Borussia Dortmund θα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός «πολέμου προσφορών» μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, αλλά θεωρεί ότι και η Liverpool πρέπει να εμπλακεί άμεσα στο μεταγραφικό παιχνίδι.

Ο Haaland αναμένεται να αποχωρήσει από την Dortmund, στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, καθώς έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του, η οποία του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα της Bundesliga έναντι 68 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Νορβηγός επιθετικός βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 19 γκολ σε 16 εμφανίσεις.

Δημοσιεύματα στον αθλητικό τύπο φέρουν τις Real Madrid, Manchester City and Chelsea έτοιμες να κινηθούν για την απόκτηση του.

Ο Bellingham, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 18 ετών, έχει ήδη καθιερωθεί ως ένας από τους πιο λαμπρούς νέους χαφ της ηπείρου και βασικός πυλώνας της ομάδας της Dortmund.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Thompson πιστεύει ότι η απόκτηση ενός μέσου πιθανόν να είναι και η μόνη κίνηση που θα κάνουν οι Reds τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Τα πράγματα, προς το παρόν, πάνε καλά, αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στον κεντρικό άξονα».

«Ίσως κάποιος σε αυτήν την θέση, γιατί από εκεί προέρχονται τα επίπεδα ενέργειας της ομάδας μας».

Ωστόσο, ο πρώην αμυντικός των Reds αποκάλυψε ότι θα ήθελε η Liverpool να κάνει τα πάντα για να υπογράψει τους προαναφερθέντες αστέρες της Dortmund το επόμενο καλοκαίρι.

Και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να πιστεύω ότι θα εξοικονομήσουμε χρήματα και ελπίζω για μια μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι»

«Σκέφτομαι πολύ το μέλλον και πιστεύω ότι χρειαζόμαστε μια μεγάλη μεταγραφή. Πρέπει να είμαστε στο ρινγκ για μερικούς από τους μεγάλους παίκτες που πρόκειται να είναι διαθέσιμοι».

«Ο Haaland είναι ένας, ακόμα και ο Bellingham, που νομίζω ότι θα γίνει σταρ. Πρέπει να είμαστε εκεί και ελπίζω να εξοικονομήσουμε τα χρήματά μας για κάτι μεγάλο».

Ο Phil Thompson, με δηλώσεις του στην Express Sport, προέτρεψε την Liverpool να προχωρήσει στην απόκτηση των Erling Haaland και Jude Bellingham στο επερχόμενο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com