Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε την City»

Klopp: «Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούμε να φτάσουμε την City»

Ειλικρινής ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά την απρόσμενη ήττα της ομάδας από την Leicester, τονίζοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις οι Reds δεν μπορούν να φτάσουν την Manchester City που βρίσκεται στο +6.

Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε:

“ Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι εμείς και η Chelsea παίζουμε μεταξύ μας. Δεν ήταν το πλάνο μας να δώσουμε μια ευκαιρία στην City να ξεφύγει. Αν όμως συνεχίσουμε να παίζουμε, όπως σήμερα, δεν μπορούμε ούτε να σκεφτούμε πως θα πιάσουμε την City. ”

“ Αν παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Θα δούμε πόσους βαθμούς θα μπορέσουμε να πάρουμε και τι θα σημαίνουν αυτοί οι βαθμοί. ”

“ Δεν έχω όμως μια κανονική εξήγηση για απόψε (σ.σ χθες) και η εύρεση μιας είναι το κύριο μέλημα μου, όχι η City. ”

“ Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας. Ξεκινήσαμε Οκ, δεν μου άρεσε η ένταση στο ξεκίνημα, αλλά ήταν εντάξει. Έπειτα χάσαμε τον ρυθμό και δεν τον πήραμε ποτέ πίσω. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Κάναμε κάποια πολύ βιαστικά, αντί να ψάξουμε για την έξτρα πάσα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε αυτό στο ημίχρονο, αλλά για κάποιο λόγο δεν έκανε κλικ. ”

“ Όταν σκόραραν το γκολ τους, ήταν ξεκάθαρο πως βρισκόμασταν υπό πίεση, πιέζαμε αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Άξιζαν τους τρεις βαθμούς. ”

Προβληματισμένοι οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com