Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Morton: «Αγαπώ την Liverpool»

Morton: «Αγαπώ την Liverpool»

Το όνειρο του ζει στην Liverpool ο Tyler Morton, ο οποίος δήλωσε ευγνώμων για τις φετινές ευκαιρίες που του δίνει ο Jürgen Klopp σε σημαντικούς αγώνες, όπως εκείνος με την Tottenham και ο προημιτελικός του Carabao Cup με την Leicester.

Ο μέρος μίλησε για το ντεμπούτο του στο Carrow Road:

“ Ήμουν σίγουρος με τη μπάλα κόντρα στη Norwich και πάντα έπαιζα έτσι. Δεν έχω αλλάξει ποτέ, όπου κι αν ήμουν, και νιώθω ότι περίμενα αυτή την ευκαιρία για να δείξω τι μπορώ να κάνω και να βγω στη σκηνή από το πουθενά. ”

Για τις ευκαιρίες που παίρνει:

“ Αισθάνομαι ότι ο προπονητής με αντάμειψε για τις καλές εμφανίσεις στο Carabao Cup δίνοντάς μου το ντεμπούτο μου στην Premier League και στο Champions League. ”

“ Δεν θα μπορούσα να τον ευχαριστήσω περισσότερο γι’ αυτό. Το Carabao Cup είναι τεράστιο για εμάς τους νεαρούς παίκτες. Δεν είναι ότι ο προπονητής  δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό, πραγματικά νοιάζεται – νοιάζεται για κάθε παιχνίδι. ”

“ Αλλά του δίνει επίσης την ευκαιρία να δείξει το βάθος της ομάδας. Δείχνει ότι εάν συμβούν τραυματισμοί, δεν υπάρχει φόβος ότι η Liverpool δεν έχει αρκετούς παίκτες ή καλά παιδιά για να παίξουν. Το να παίζεις σε αυτούς τους αγώνες είναι μεγάλο βήμα για μένα στην καριέρα μου, στη ζωή μου. ” Τόνισε ο Morton.

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα:

“ Η Liverpool είναι ο σύλλογος που αγαπώ και ο σύλλογος στον οποίο θέλω να παίζω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Norwich, Preston, Arsenal, Porto – ήταν απλά τεράστιες στιγμές στην καριέρα μου και τώρα προσπαθώ για περισσότερα. ”

Ο Tyler Morton εντυπωσίασε στο San Siro.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com