Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Leicester – Liverpool (preview)

Leicester – Liverpool (preview)

Εικοστή αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενείται στην έδρα της Leicester το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds είναι ξεκούραστοι αφού ο αγώνας με την Leeds δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω COVID-19, ενώ οι Foxes γνώρισαν βαριά ήττα στο Etihad από την Manchester City με 6-3.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και την περασμένη εβδομάδα για τα προημιτελικά του Carabao Cup, με την Liverpool να παίρνει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι, έχοντας κάνει μια μεγάλη ανατροπή.

Η ομάδα του Klopp θα έχει ξανά στη διάθεση της, τους Virgil van Dijk, Thiago Alcantara, Fabinho και Curtis Jones που νόσησαν από κορονοϊό, αλλά εκτός θα παραμείνει ο τιμωρημένος, Andy Robertson και ο τραυματίας, Divock Origi.

Μοναδικός στόχος για την Liverpool είναι η επιστροφή στις νίκες, ώστε να παραμείνει κοντά στην κορυφή, στην οποία βρίσκεται με +6 και έναν αγώνα περισσότερο η Manchester United.

Το κενό του Robertson στο αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Κώστας Τσιμίκας, στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο van Dijk και στον χώρο του κέντρου οι Thiago και Fabinho, πιθανότατα μαζί με τον Jordan Henderson.

Οι Mo Salah, Sadio Mane και Diogo Jota θα συνθέσουν την κόκκινη επιθετική τριάδα.

Η Leicester του Brendan Rodgers βρίσκεται πλέον στην δέκατη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και δεν διανύει μια ανάλογη με την περσινή σεζόν.

Οι Foxes έχουν γνωρίσει 4 ήττες στα 5 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με την άμυνα τους να δέχεται τέρματα σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Το σύνολο του Rodgers θα στερηθεί τους Vardy, Evans, Pereira και Soyuncu το βράδυ της Τρίτης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στο King Power Stadium δοκιμάζεται η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com