Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/12/1979 Νίκη επί Derby County με ανατροπή (vid)

Σαν σήμερα: 22/12/1979 Νίκη επί Derby County με ανατροπή (vid)

Τη νίκη με ανατροπή του σκορ επί της Derby County, θα έπαιρναν σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley, σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο Baseball Ground.

Οι Κόκκινοι θα βρεθούν πίσω στο σκορ μόλις στο 1′, όταν ο Roger Davies έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ray Clemence από το σημείο του πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Phil Neal.

Οι Reds ως συνήθως δεν το έβαλαν κάτω και οι προσπάθειές τους απέδωσαν καρπούς, με την βοήθεια του σκόρερ των Κριαριών Roger Davies, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας για τους Κόκκινους.

Το παιχνίδι «τελείωσε» στο διάστημα 53′-55′, όταν ο Terry McDermott από το σημείο του πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, δίνοντας το προβάδισμα στους Reds (53′) και δύο λεπτά αργότερα ο David Johnson αξιοποίησε άριστα την ασίστ του Kenny Dalglsih δίνοντας στο σκορ την τελική του μορφή (55′).

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους Κόκκινους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με συγκάτοικους τους «αιώνιους» αντιπάλους τους, αλλά και με 1 παιχνίδι λιγότερο.

Το παιχνίδι στο Baseball Ground παρακολούθησαν 24.945 θεατές και διαιτητής ήταν ο G. M. Tyson.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 22/12/1979 Νίκη επί Derby County με ανατροπή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com