Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εικονική αλλά γεμάτη συναίσθημα επίσκεψη των Reds στο Alder Hey hospital

Εικονική αλλά γεμάτη συναίσθημα επίσκεψη των Reds στο Alder Hey hospital

Αν και δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως οι Reds για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Jurgen Klopp και η ομάδα του επιφύλαξαν εκπλήξεις στα παιδιά του νοσοκομείου Alder Hey, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Έγινε παράδοση πλέον για τους Reds να επισκέπτονται ασθενείς στο Alder Hey Children’s Hospital πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά οι περιορισμοί λόγω του COVID-19, ακύρωσαν τη δια ζώσης επίσκεψη τους, τόσο το 2020 όσο και το 2021.

Όμως, ο Klopp και οι παίκτες του βρήκαν τον τρόπο να σκορπίσουν το χριστουγεννιάτικο κέφι μέσω μιας σειράς εικονικών κλήσεων στα παιδιά, καθώς και να τους παραδώσουν δώρα, συμπεριλαμβανομένων υπογεγραμμένων μπλουζών.

«Ο πραγματικός Klopp! Ο πραγματικός Klopp!» φώναξε έκπληκτος ο μικρός George, μόλις αντίκρισε στην οθόνη του τον Γερμανό προπονητή, ο οποίος τον ρώτησε τι θέλει να μάθει για αυτόν.
Ο μικρός έκανε την ερώτηση του εκατομμυρίου: «Τι έπαθαν τα γυαλιά σου;»
«Μου άρεσαν τα γυαλιά μου, αλλά τώρα βλέπω καλύτερα από πριν, χωρίς τα γυαλιά», απάντησε ο Klopp και πρόσθεσε γελώντας: «Το πρόβλημα είναι ότι φαίνομαι χειρότερος από πριν!»

Οι Virgil van Dijk, Mo Salah και Thiago αποτέλεσαν τα πιο δημοφιλή ονόματα μεταξύ των παιδιών, όταν ρωτήθηκαν ποιοι ήταν οι αγαπημένοι τους παίκτες, ενώ οι γονείς τους για αυτήν τη σεζόν ζήτησαν τόσο την κατάκτηση της Premier League όσο και του Champions League.

Στις αναφορές των παιδιών ξεχώρισαν δύο πρόσφατες νίκες των Reds, με τον Jordan Henderson να δέχεται συγχαρητήρια για το υπέροχο του γκολ στο 4-1 επί της Everton, ενώ ένα παιδί αναφέρθηκε στον αδερφό του, ο οποίος είναι οπαδός της Manchester United, και στη νίκη με 5-0 στο Old Trafford.

«Λάθος ομάδα!» είπε ο Sadio Mane, κρατώντας το κεφάλι του και ξεδιπλώνοντας το υποκριτικό του ταλέντο. «Είμαι σίγουρος ότι ο αδερφός σου ήταν πολύ λυπημένος».

Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, ακόμη και μέσω εικονικών κλήσεων, αποτελούν το επίκεντρο του βίντεο, το οποίο φτάνει στο συναισθηματικό αποκορύφωμα με την αγκαλιά μεταξύ ενός αγοριού και του παππού του, μετά το τέλος της συνομιλίας τους με το δίδυμο Thiago και Fabinho.

Εικονική, αλλά γεμάτη συναίσθημα επίσκεψη των Reds στο Alder Hey hospital
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com