Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/12/1990 Νίκη επί Southampton σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα: 22/12/1990 Νίκη επί Southampton σε rodeo match! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Kenny Dalglish θα νικούσαν την Southampton στο Anfield για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και οι «Άγιοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18′ με τον Rod Wallace. Οι Κόκκινοι ως συνήθως δεν πτοήθηκαν και ανέτρεψαν πλήρως το σε βάρος τους αποτέλεσμα με δύο γκολ του Ronny Rosenthal. Στο 33′ έφερε το παιχνίδια στα «ίσια» από ασίστ του David Burrows, για να βάλει μπροστά τους Reds ο Ισραηλινός διεθνής επιθετικός στο 43΄.

Οι Saints όμως, έκαναν την ζωή των γηπεδούχων δύσκολη ισοφαρίζοντας με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, με σκόρερ και πάλι τον Rod Wallace στο 48΄. Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πετύχουν το νικητήριο τέρμα, κάτι που τελικά κατάφεραν οι Κόκκινοι στο 83′ με τον Ray Houghton από ασίστ του Ian Rush.

‘Ετσι οι Reds συνέχιζαν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και μάλιστα με 7 βαθμούς διαφορά από την 2η Arsenal. Αξίζει να αναφερθεί ότι, με τους φιλοξενούμενος αγωνίσθηκαν ο πρώην παίκτης & θρύλος της Liverpool Jimmy Case, όπως επίσης ο μετέπειτα Κόκκινος αμυντικός Neil Ruddock. Να σημειωθεί ότι με τους Άγιους αγωνίσθηκαν επίσης οι Tim Flowers & Alan Shearer, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Premier League 1994/95 με την Blackburn Rovers & με μάνατζερ τον Kenny Dalglish.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 31.894 θεατές και διαιτητής ήταν ο R. A. Hart.

Παρακάτω μπορείτε να στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 22/12/1990 Νίκη επί Southampton σε rodeo match!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com