Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν τιμωρεί τον Klopp για τα σχόλια για Tierney η FA

Δεν τιμωρεί τον Klopp για τα σχόλια για Tierney η FA

Βλέποντας τα σχόλια του Jurgen Klopp για τον Paul Tierney μετά το ματς της Κυριακής, πολλοί φίλοι των Reds θεώρησαν πιθανή την τιμωρία του.

Ο προπονητής της Liverpool είπε τόσο στον ίδιο τον Paul Tierney, όσο και σε συνεντεύξεις του μετά το παιχνίδι ότι θεωρεί πώς ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Tottenham έχει πρόβλημα μαζί του, ορμώμενος από τη μη αποβολή του Harry Kane για το χτύπημα στον Robertson και τον μη καταλογισμό πέναλτι για το μαρκάρισμα του Emerson Royal στον Diogo Jota (ενδεχομένως ορμώμενος και από άλλες διαιτητικές αποφάσεις του παρελθόντος).

Υπάρχουν παλαιότερες περιπτώσεις όπου προπονητές καταφέρονταν επί προσωπικού σε διαιτητές ή γενικότερα εξέφραζαν αμφιβολίες για την αξιοπιστία ή την ακεραιότητα των διαιτητών της Premier League, και η FA δεν έχει διστάσει να τους επιβάλει κυρώσεις. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του τότε προπονητή της Cardiff, Neil Warnock, ο οποίος μετά την ήττα της ομάδας του από την Chelsea τον Μάρτιο του 2019 είχε δηλώσει ότι «έχουμε το καλύτερο πρωτάθλημα και τους χειρότερους διαιτητές του κόσμου», με αφορμή το γκολ του Azpilicueta πού μέτρησε ενώ ο Ισπανός ήταν φανερά offside. Ο έμπειρος manager εν τέλει τιμωρήθηκε με πρόστιμο 7.000 λιρών.

Κάτι ανάλογο δε θα ισχύσει και με τον Klopp όμως, καθώς η ομοσπονδία του αγγλικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να μην τον τιμωρήσει.

O Klopp με τους διαιτητές μετά τη λήξη του αγώνα με την Tottenham.
O Klopp με τους διαιτητές μετά τη λήξη του αγώνα με την Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com