Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Conte: «Είναι καλό να παίρνεις έναν πόντο κόντρα στη Liverpool»

Conte: «Είναι καλό να παίρνεις έναν πόντο κόντρα στη Liverpool»

Ο Antonio Conte μιλώντας στο Sky Sports τόνισε πως ο ένας βαθμός εναντίον της Liverpool είναι πάντα ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε και στο τάκλιν του Harry Kane στον Andy Robertson.

Ο Ιταλός δήλωσε για την Liverpool και το αποτέλεσμα:

“ Νομίζω ότι είναι καλό να παίρνεις έναν βαθμό κόντρα στη Liverpool. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Έχουν δημιουργήσει κάτι ξεχωριστό όλα αυτά τα χρόνια. ”

“ Το να παίξεις εναντίον της Liverpool δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να υποφέρεις. Θέλουν να κάνουν τάκλιν με οκτώ παίκτες. Ετοιμάσαμε το παιχνίδι μας για να αντιμετωπίσουμε οκτώ εναντίον οκτώ και να επιτεθούμε στον χώρο. ”

“ Είναι σημείο αναφοράς για να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να είμαστε πιο κοντά τους. Δεν θα είναι εύκολο. Η Liverpool είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο.”

Για το τάκλιν του Kane:

“ Δεν έχω δει την φάση του Robertson με τον Kane. Δεν έχω δει την πιθανότητα πέναλτι. Το επιτελείο μου είπε ότι το δεύτερο γκολ ήταν ένα καθαρό χέρι. Και νομίζω ότι δεν είναι σωστό να σχολιάζουμε τις διαιτητικές αποφάσεις μετά το παιχνίδι. ”

“ Δεν ξέρω αν ο Jurgen ήθελε να το σχολιάσει αυτό, αλλά μπορώ να σας πω ότι το επιτελείο μου, μου είπε ότι ήταν απίστευτο μετρήσει το γκολ και να μην ακυρωθεί, επειδή υπήρχε καθαρό χέρι από τον Salah. ” Είπε ο Conte.

“ Αλλά το παιχνίδι ήταν ένα συναρπαστικό, υπήρξαν μεγάλες συγκινήσεις. Δεν μου αρέσει που πρέπει να μιλάμε για τις διαιτητικές αποφάσεις. ”

Ισοπαλία ανάμεσα σε Liverpool και Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com