Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jota: «Παίρνουμε τον βαθμό και συνεχίζουμε»

Jota: «Παίρνουμε τον βαθμό και συνεχίζουμε»

Δίχτυα ξανά βρήκε ο Diogo Jota στο Tottenham Stadium, βοηθώντας την Liverpool να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Λονδίνο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός κλήθηκε να μιλήσει για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Robertson: 

“ Είναι αυτό που είναι. Χάσαμε το ρυθμό εκεί, αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. ”

Αν η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα:

“ Δεν είχαν παίξει παιχνίδι για δύο εβδομάδες και εμείς παίζαμε. Ήταν αρκετά έντονο. Το ότι μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος δεν βοήθησε.”

“ Είναι δύσκολο να πει κανείς δίκαιο στο ποδόσφαιρο. Με τον αριθμό των ευκαιριών που είχαν και οι δύο ομάδες, ένας βαθμός είναι εντάξει. ”

Για την απόδοση της ομάδας: 

“ Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο, μας πίεσαν λίγο περισσότερο μπροστά. Αυτοί είχαν τις ευκαιρίες τους, εμείς τις δικές μας. Έχουμε ένα βαθμό και προχωράμε. ”

“ Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή. Ο COVID είναι και πάλι στο παιχνίδι – γίνονται αλλαγές της τελευταίας στιγμής, παιχνίδια ακυρώθηκαν, δεν είμαστε σίγουροι αν θα παίξουμε ή όχι. Είναι ένας επιπλέον παράγοντας και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. ”

“ Θέλαμε να πιέσουμε για τη νίκη, αλλά αφού μείναμε στους 10 παίκτες, παίζοντας εκτός έδρας, κόντρα την Tottenham, πρέπει να σώσεις τον βαθμό και αυτό κάναμε στα τελευταία λεπτά. Οπότε είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό. ”

Για την δεύτερη θέση της Liverpool την ημέρα των Χριστουγέννων:

“ Ναι, θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερη. Νομίζω ότι απέχουμε τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση τώρα, είναι ένα παιχνίδι. Άρα δεν είναι τέλειο, αλλά δεν είναι και κακό. ” Είπε ο Jota.

Ο Diogo Jota ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com