Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Newcastle, τραυματίες, Aguero και COVID-19

Ο Klopp για Newcastle, τραυματίες, Aguero και COVID-19

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Newcastle στο Anfield αναφέρθηκε στους Magpies, στους τραυματίες, στον Sergio Aguero και στον COVID-19.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τα νέα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19:

“ Υποστηρίζω αυτά τα νέα μέτρα – απολύτως. Κάνουμε τεστ πριν φτάσουμε και μετά επιστρέφουμε στα αυτοκίνητα. Μόλις τα τεστ βγουν αρνητικά, πηγαίνουμε και προπονούμαστε. Χθες ήμασταν όλοι αρνητικοί. ”

“ Νομίζω ότι όλοι είμαστε ενισχυμένοι όσοι δικαιούμαστε να είμαστε. Οι άλλοι που δεν το έχουν κάνει ακόμη θα το κάνουν, όταν το κάνουν. ”

“ Η όλη διαδικασία εμβολιασμού είναι τεράστια. Έχουμε όλες τις πιθανότητες να βοηθήσουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και όλους τους άλλους. Ο εμβολιασμός είναι ζήτημα αλληλεγγύης και πίστης. ”

Για τον πρώην αναλυτή της ομάδας, Mark Leyland που συνεχίζει στη Newcastle:

“ Ο Mark ήταν εδώ περισσότερο καιρό από εμένα. Ήταν ένα απίστευτα σημαντικό μέλος του προσωπικού. Κορυφαίος. Είχε όμως την ευκαιρία να πάρει έναν πιο ανώτερο ρόλο στη Newcastle και ήταν πρόθυμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. ”

“ Οι καλοί άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως είναι και ο Mark ήταν καλός άνθρωπος. ”

Για τον Sergio Aguero που αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο:

“ Πρώτα από όλα αισθάνομαι πραγματικά (λυπημένος) για το αγόρι. Είμαι σίγουρος ότι είναι σοκαρισμένος. Ο αντίκτυπος που είχε στο ποδόσφαιρο ήταν απίστευτος. Τα γκολ που πέτυχε, η σημασία των τερμάτων που έβαλε. Εξαιρετικός παίκτης. Ένας από τους καλύτερους αντιμετώπισα ποτέ. ”

Για το βάθος του ρόστερ της ομάδας:

“ Όλοι συμμετέχουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Παίζουμε πέντε παιχνίδια σε 13 ημέρες, οπότε πρέπει να παίξουμε το καλύτερο δυνατό ποδόσφαιρο, να ανακάμψουμε και να συγκεντρωθούμε ξανά. Δεν είναι κάτι καινούργιο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

Για τον Bobby Firmino:

“ Ο Bobby προπονήθηκε κανονικά χθες, οπότε θα έλεγα πως είναι διαθέσιμος για αύριο. ”

Για τον Curtis Jones:

“ Ο Curtis έβγαλε ένα μέρος της προπόνησης χθες. Δεν απέχει πολύ από την επιστροφή του. Η επιστροφή του δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονική στιγμή. ”

Αν πιστεύει πως θα αναβληθεί το AFCON:

“ Πραγματικά, δεν έχω κάτι να πω. Άλλες αρμόδιες αρχές παίρνουν αυτές τις αποφάσεις. ”

Για τους αγώνες της Premier League που αναβάλλονται:

“ Στην Premier League δεν καταλαβαίνω γιατί δεν είμαστε πιο ανοιχτοί. Αν κολλήσω, είμαι εντάξει να πω ότι το έχω, οπότε γιατί κρύβουμε παίκτες; Πες το και καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορείς να παίξεις. Πρέπει να είμαστε πιο ανοιχτοί. ”

Για την Newcastle:

“ Περιμένουμε να παλέψουν για όλα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και χρειαζόμαστε τους οπαδούς από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πρέπει να φροντίσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. ”

Αν θα επιστρέψει στην εθνική ο Joel Matip:

“ Του μίλησα και όχι, δεν το σκέφτεται. Είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Για τον Eddie Howe:

“ Γνωρίζω τον Eddie για πολύ καιρό ως συνάδελφο. Παίζαμε με την Bournemouth αρκετά συχνά και μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα αυτού του στυλ στη Newcastle. ”

“ Ο Eddie βρίσκεται στην ομάδα για μερικές μόνο εβδομάδες και ήδη μπορείτε να δείτε την επιρροή του. ”

Για τον Joe Gomez:

“ Δεν ήταν προφανώς η καλύτερη χρονιά για τον Joe με τον τραυματισμό του. Δεν βιαστήκαμε με την αποθεραπεία του, την αποκατάστασή του.

“ Έχουμε και πάλι τρία κορυφαία στόπερ. Ο Joe κάνει υπομονή. ”

Αν θα δοθούν παίκτες δανεικοί τον Ιανουάριο:

“ Δεν έχω στα πλάνα μου να δώσω παίκτες δανεικούς τον χειμώνα. ”

Έτοιμος να επιστρέψει ο Bobby Firmino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com