Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Newcastle (preview)

Liverpool – Newcastle (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Newcastle στο Anfield το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds τρέχουν ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών και θέλουν να πετύχουν την έκτη τους συνεχόμενη και παράλληλα να βρεθούν ξανά στο -1 από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Manchester City.

Πολλές αλλαγές στη σύνθεση της ομάδας, σε σχέση με τον νικηφόρο Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην Aston Villa δεν αναμένεται να δούμε, αν και ο Ibrahima Konate συγκεντρώνει πιθανότητες να ξεκινήσει στο κέντρο της άμυνας, αντί του Joel Matip.

Στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψει ο Diogo Jota, στη θέση του Alex Oxlade-Chamberlain. Στον χώρο του κέντρου δεν αναμένεται να δούμε κάποια αλλαγή, με την τριάδα να αποτελείται ξανά από τους Thiago, Fabinho και Henderson.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρει ως αλλαγή ο Bobby Firmino, με τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει στη δράση μετά από 1.5 μήνα.

Τραυματίες για την Liverpool παραμένουν οι Nat Phillips, Divock Origi και Harvey Elliott.

Η αντίπαλος των Reds, Newcastle βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς και προέρχεται από την βαριά ήττα με σκορ 4-0 από την Leicester.

Έχει καταφέρει να πετύχει μόνο μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, εναντίον της Norwich και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό.

Απουσίες στον αγώνα του Anfield δεν θα έχει πέραν από εκείνη του Fernandez, με τον Eddie Howe να είναι σε θέση να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Mike Dean.

Η Liverpool υποδέχεται την Newcastle στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com