Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Pep Lijnders «εμπόδιο» στα σχέδια του Steven Gerrard

Ο Pep Lijnders «εμπόδιο» στα σχέδια του Steven Gerrard

Το όνειρο του Steven Gerrard να αντικαταστήσει τον Jurgen Klopp στη θέση του προπονητή της Liverpool, πιθανόν να αργήσει να υλοποιηθεί, καθώς νέα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο (Τhe Athletic) αναφέρουν ότι το νούμερο δύο των Reds, ο Pep Lijnders, βρίσκεται στα υπόψιν της FSG για την κορυφαία θέση στο Anfield.

Ο Gerrard απολαμβάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα, από τότε που κρέμασε τα παπούτσια του, το 2016.
Ο 41χρονος θρύλος των Reds κέρδισε τον τίτλο της Premier League Σκωτίας, για να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη θητεία τριάμισι ετών με τους Rangers, προτού επιστρέψει πίσω στην Αγγλική Premier League, για χάρη της Aston Villa, τον περασμένο μήνα.
Ο Gerrard θεωρείται από πολλούς οπαδούς των Reds και μη, ότι θα αποτελέσει τον διάδοχο του Klopp, με την λήξη του συμβολαίου του δεύτερου το 2024.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Athletic, η μεγάλη εκτίμηση, της οποίας χαίρει το δεξί χέρι του Klopp από την FSG, θα μπορούσε να καθυστερήσει την άφιξη του Gerrard στο Anfield.
Το δημοσίευμα περιγράφει ακριβώς την έμφαση, την οποία δίνει η ιεραρχία των Reds στην εξεύρεση λύσεων μέσα από τον σύλλογο, όπως ακριβώς είναι και η προσέγγιση του Klopp στη μεταγραφική αγορά.

Και αυτή η φιλοσοφία θα μπορούσε να δει τους ιδιοκτήτες της Liverpool να στρέφονται στον Lijnders, όταν ο Klopp τερματίσει την ιστορική του πορεία στους Reds. Επιπρόσθετα, ο 38χρονος Ολλανδός έχει ήδη μια ισχυρή σχέση με τον πρόεδρο της FSG Mike Gordon.

Ο έμπιστος «υπολοχαγός» του Klopp έχει τεράστια επιρροή στον σύλλογο. Μετά από μια σύντομη προπονητική θητεία στην πατρίδα του Ολλανδία, στη NEC Nijmegen, κλήθηκε στην Liverpool από τον Klopp, ο οποίος τον είχε ορίσει ως τον πρώτο υποψήφιο για να γίνει το νούμερο δύο του, αφού ο προηγούμενος βοηθός του Zeljko Buvac, έδωσε αιφνιδιαστική παραίτηση από τα καθήκοντα του.

Ο Lijnders είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το σχεδιασμό και την εφαρμογή του προπονητικού καθεστώτος των Reds, το οποίο έχει χαιρετιστεί από τους παίκτες για την καινοτόμο προσέγγισή του, καθώς και τη δέσμευσή του να εφαρμόζει φρέσκες ιδέες.

Φαίνεται ασφαλές στοίχημα η επιλογή του Lijnders, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγνοηθεί ο Gerrard.
Ο θρύλος της Liverpool έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα ως προπονητής της Aston Villa, κερδίζοντας 4 από τα 6 πρώτα του παιχνίδια στο τιμόνι.
Και θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί η περίπτωση του, εάν μπορέσει να διατηρήσει αυτήν τη δυναμική τα επόμενα δύο χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή της επιστροφής του στην Premier League, οι εικασίες έγιναν έντονες ότι, μετά το πέρασμα του από το Villa Park, θα είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της Liverpool, αρκεί να είναι επιτυχημένος.
Αν και ο Gerrard μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, δεδομένης της μεγάλης εκτίμησης που έχει η FSG για τον Lijnders, εξακολουθεί να αισθάνεται κανείς ότι είναι η μοίρα του Gerrard να αναλάβει τα ηνία στο Anfield, μια μέρα. Κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Klopp, πριν από την επιστροφή του Gerrard στο Anfield, το περασμένο Σάββατο.

«Ω ναι. Ναι, απολύτως! Το μόνο πρόβλημα είναι πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό» δήλωσε ο Klopp πριν από τη νίκη της Liverpool επί της Villa.
«Όχι μόνο για τον Stevie, αλλά το είδαμε και με τον Frank [Lampard] στην Chelsea, μια παρόμοια ιστορία. Ο Stevie τα πάει πολύ καλά αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ νέος ακόμα, από την άποψη του προπονητή».
«Λοιπόν, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβει τη δουλειά; Όχι για να πεις ότι δεν μπορεί να την κάνει, αλλά για πόσο καιρό θα την κάνει. Θα είναι η τελευταία του δουλειά; Η δεύτερη δουλειά, η τρίτη δουλειά που θα κάνει;»
«Αυτές είναι ερωτήσεις, τις οποίες δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά ναι, νομίζω ότι θα συμβεί σίγουρα. Και θα είναι καλό για όλους!»

Ο Pep Lijnders «εμπόδιο» στα σχέδια του Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com