Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Aston Villa (preview)

Liverpool – Aston Villa (preview)

Η Liverpool κοντράρεται με την Aston Villa το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος για την 16η αγωνιστική της Premier League, στην επιστροφή του Steven Gerrard στο Anfield.

Οι Reds προέρχονται από τα διπλά σε San Siro και Molineux για Uefa Champions League και Premier League, με ανατροπή και γκολ στο 94’ αντίστοιχα.

Η ομάδα του Klopp θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, από την οποία απέχουν μόλις έναν βαθμό, μετά την ήττα της Chelsea το περασμένο Σάββατο.

Μια νέα απουσία υπάρχει για την Liverpool, καθώς ο Nat Phillips υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα, ενώ θα δούμε και σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα του San Siro θα υπάρξουν, αφού στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι van Dijk, Matip, Robertson, Alexander-Arnold, Thiago, Fabinho, Henderson και Jota.

Βασικοί θα ξεκινήσουν οι Sadio Mane και Mo Salah, ενώ ο Bobby Firmino θα παραμείνει εκτός, αν και προπονήθηκε την Πέμπτη με την ομάδα.

Η Aston Villa του Steven Gerrard μετρά τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, με τον θρύλο των Reds στο τιμόνι, έχοντας ηττηθεί μόνο από την Manchester City.

Το σύνολο του Stevie G βρίσκεται πλέον στην 10η θέση του πρωταθλήματος, μόλις τέσσερις βαθμούς πίσω από την έβδομη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Στο Anfield η Villa θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσει την καλή της πορεία με τον Captain Fantastic στον πάγκο.

Εκτός θα παραμείνει ο Leon Bailey, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο πρώην Κόκκινος, Danny Ings, όπως και ο Matt Targett.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds επικράτησαν 2-1 με ανατροπή.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Έξι νίκες στα τελευταία επτά κόντρα στην Villa, έχει η Liverpool.
  • Σερί τεσσάρων νικών τρέχει η ομάδα του Klopp.
  • Ο Mo Salah σκόραρε και στους τρεις περσινούς αγώνες κόντρα στην Aston Villa.
  • Τρεις νίκες σε τέσσερα ματς έχει η Villa με τον Steven Gerrard.
  • Οχτώ γκολ και οχτώ αγώνες για τον Sadio Mane εναντίον της Villa.
Liverpool εναντίον Aston Villa στην επιστροφή του Steven Gerrard στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com