Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Gerrard για την Liverpool, τον Klopp και τον Salah

Ο Gerrard για την Liverpool, τον Klopp και τον Salah

Ο Steven Gerrard που τεθεί σήμερα για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Liverpool και στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης, μίλησε για τους Reds, τον Jürgen Klopp και τον Mo Salah.

Ο Stevie για τον Klopp είχε να πει:

“ Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον Jürgen και η καλύτερη συμβουλή που πήρα από αυτόν ήταν να πάρεις τη δική σου ομάδα και να το κάνεις με τον δικό σου τρόπο, πήγαινε και κάνε τα δικά σου λάθη μακριά από τις κάμερες. ”

“ Να εξελίσσεσαι, ξεκίνα το δικό σου ταξίδι – και θα σου δώσω ό,τι υποστήριξη χρειάζεσαι. Αυτή ήταν μια χρυσή συμβουλή για μένα ως παίκτη που βγαίνει από μια μεγάλη καριέρα και είχε φιλοδοξίες να ασχοληθεί με την προπονητική. ”

“ Όταν είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν περίμενα να τον ανταγωνιστώ σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά ανυπομονώ για αυτήν την πρόκληση. ”

“ Για εμένα το σημαντικό είναι να προετοιμάσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ για να προσπαθήσω να πάρω ένα θετικό αποτέλεσμα για την Aston Villa. ”

Για την Liverpool:

“ Επιστρέφω σε έναν σύλλογο όπου πέρασα πολλά χρόνια και μου φέρνει ένα χαμόγελο για πολλούς λόγους. ”

“ Πρώτον, έχω καλή σχέση με πολλούς ανθρώπους στον σύλλογο. Πέρασα φανταστικά εκεί, ήταν ένα πολύ καλό ταξίδι, είμαι ένα παιδί της πόλης. Ήταν η ομάδα που υποστήριξα μεγαλώνοντας και θα υποστηρίζω πάντα αυτή την ομάδα. Θα είναι όμως η πρώτη φορά που δεν θα θέλω να νικήσει. ”

“ Αλλά ταυτόχρονα αυτός ο αγώνας φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου γιατί έχω την ευκαιρία να πάω εκεί και να ανταγωνιστώ μια καλή ομάδα και έναν καλό προπονητή και να προσπαθήσω να κερδίσω το παιχνίδι. Αυτή είναι η μόνη μου εστίαση. ”

“ Η Liverpool βρίσκεται σε μια φανταστική κατάσταση. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας. ”

Για τον Mo Salah:

“ Ο Mo Salah είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Αυτό είναι ένα γεγονός στα δικά μου μάτια. ” Τόνισε ο Gerrard.

Ο Salah είναι ο καλύτερος του κόσμου, σύμφωνα με τον Gerrard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com