Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει του Milan – Liverpool

Οι δηλώσεις του Klopp ενόψει του Milan – Liverpool

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου έδωσε ο Jurgen Klopp ενόψει του αγώνα στο San Siro για τη τελευταία αγωνιστική του UEFA Champions League απέναντι στη Milan.

Για την ομάδα που θα παρατάξει στο San Siro…

Πρέπει να κάνουμε αλλαγές, αυτό είναι ξεκάθαρο. Πρέπει, αυτό είναι ο τίτλος, η πραγματικότητα. Πάντα έτσι είναι, κάνεις αλλαγές με φρέσκα πόδια και έχεις υψηλότερα επίπεδα ενέργειας. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από αυτό.

Για το αν θα ξεκινήσει ο Salah…

Δεν μπορώ να δώσω τη σύνθεση, αλλά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Δεν μπορώ να ξεκινήσω με εννέα, αυτό δεν γίνεται. Θα δούμε αν θα παίξει ο Mo αλλά οι παίκτες καταλαβαίνουν την κατάσταση. Θέλουμε να παίξουμε με τον καλύτερο τρόπο για την κατάσταση που βρισκόμαστε. 5 αγώνες σε 14 ημέρες… Μετά το Μιλάνο έχουμε τον ίδιο αριθμό αγώνων σε ισάριθμες μέρες, οπότε θα κάνουμε ό,τι πρέπει.

Για τις δηλώσεις και το συμβόλαιο του Salah…

Ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Μιλάμε και επεκτείνουμε ένα συμβόλαιο με έναν παίκτη, όχι σαν να συναντιόμαστε για ένα τσάι και το συζητάμε. Αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορώ να πω μόνο μερικά πράγματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μεταφραστεί [λάθος] και γίνει θέμα. Ο Mo είναι καλά, εγώ είμαι καλά. Νομίζω ότι αυτό που όλοι θέλουμε είναι ξεκάθαρο. Θέλει χρόνο, αυτό είναι.

Για τον Origi…

Είναι πολύ πιθανό [να ξεκινήσει]. Η γκρίνια δεν είναι η σωστή λέξη, αλλά μου χτυπάει την πόρτα και μιλάμε από καιρό σε καιρό. Απλά πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν. Είχε τραυματισμούς σε λάθος στιγμές. Θυμάμαι εκείνη την αποφασιστική στιγμή (το 2016) που πετούσε και τραυματίστηκε εναντίον της Everton. Έπρεπε να τον επιστρέψουμε βιαστικά για τον τελικό του Europa League. Τέτοια πράγματα είναι καθοριστικά για μια καριέρα. Ο Div είναι πίσω από τον Mo, τον Bobby και τον Sadio. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι παγκόσμιας κλάσης αν δεν ξεκινήσεις για εμάς. Είναι μια ωραία ιστορία [με τον Divock], ας συνεχίσουμε από εδώ.

Πάλι για την αυριανή ενδεκάδα…

Είμαι στα χέρια του ιατρικού τμήματος. Πρέπει να αποδεχτώ τις αποφάσεις τους. Έχουν παίξει πολλά παιχνίδια, ποιον να πάρουμε στην Ιταλία; Μπορούμε να κάνουμε πέντε αλλαγές στο Champions League, κάτι που βοηθάει. Είναι πιθανό οι παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς να έχουν λεπτά. Ας ελπίσουμε.

Για το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα στο Champions League…

Μπορείς να κερδίσεις πράγματα μόνο με μια φανταστική ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα που έχουμε. Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Γνωρίζουμε τους ρόλους μας, το ποδόσφαιρό μας φαίνεται πιο ώριμο από ό,τι στο παρελθόν. Τα αγόρια έχουν καλή σχέση μεταξύ τους. Έχουμε καλή ομάδα.

Για το κλίμα στα αποδυτήρια…

Οι παίκτες πρέπει να αισθάνονται απαραίτητοι και ότι εκτιμούμε την ποιότητά τους. Είναι μέρος της δουλειάς, αλλά πρώτα, η δουλειά των παικτών είναι να προπονούνται και μετά παίρνω δύσκολες αποφάσεις και πρέπει να το αποδεχτούμε. Μακροπρόθεσμα, όλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι, ίσως όχι βραχυπρόθεσμα, αλλά όλοι οι παίκτες είναι καλά.

Για το αν θα πρέπει ο Origi να ξεκινάει περισσότερο…

Είναι ξεχωριστή η ικανότητα του Origi ότι μπορεί να μπει και να παίξει έξοχα. Το μεγαλύτερο παιχνίδι στην ιστορία μας εναντίον της Barca, ξεκίνησε και ήταν απίστευτος. Είναι θετικό άτομο. Ταλαντούχος, σουτάρει δεξιά και αριστερά, πολύ γρήγορος, στον αέρα ένα τέρας. Ενδιαφέρον πακέτο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι σταθερά βασικός για τη Liverpool FC, έτσι είναι. Υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή από το να μην είσαι σταθερά βασικός εδώ. 

Για το αν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης του Origi τον Γενάρη…

Έδειξε ότι δεν χρειάζεται πολύ για να ζεσταθεί, οπότε θα δούμε τι θα γίνει τον Ιανουάριο.

Για το πως θα παίξει η ομάδα στο San Siro…

Παίζουμε όπως προπονούμαστε και όλοι ξέρουν ότι εύχομαι να μπορούσαμε να προπονούμαστε πιο συχνά, αλλά στις ασκήσεις που κάνουμε, κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε σε ένα παιχνίδι. Υπάρχουν πολλοί πολύ καλοί νέοι παίκτες εδώ αυτή τη στιγμή. Ο Tyler Morton είναι ένας. Θα έχουμε περισσότερα αγόρια μαζί μας στο Μιλάνο.

Jürgen Klopp και Divock Origi στην αναμέτρηση με την Milan το Σεπτέμβρη.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com