Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η συνέντευξη τύπου του Κώστα Τσιμίκα ενόψει Milan

Η συνέντευξη τύπου του Κώστα Τσιμίκα ενόψει Milan

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο ποδοσφαιριστής που παρευρέθηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα απέναντι στη Milan, μαζί με τον Jurgen Klopp. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας μπακ είπε:

Για τον αγώνα της Τρίτης…

Για μένα και για κάθε παίκτη, το αυριανό παιχνίδι είναι μια μεγάλη πρόκληση. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Για τα όνειρά του…

Για μένα ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί, να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε όταν ήρθα στη Liverpool.

Για τους πανηγυρισμούς στο Molineux το Σάββατο…

Δεν θυμάμαι πότε με έπιασε ο ο προπονητής από το λαιμό, αλλά είμαι καλά. Νομίζω ότι μπορώ να παίξω αύριο! Δεν μπορείς να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σε αυτές τις στιγμές. Θα είμαι εντάξει για να παίξω αύριο. Ο Divock μας έδωσε αυτή την ευτυχία.

Για την ομάδα…

Είμαστε σαν μια οικογένεια. Όποιος κι αν παίζει, όποιος κι αν είναι στον πάγκο, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα. Όλοι είμαστε χαρούμενοι όταν κερδίζουμε και στεναχωριόμαστε όταν χάνουμε. Και πανηγυρίζουμε σαν τρελοί όταν σκοράρουμε στο 95ο λεπτό!

Για τις απαιτήσεις του Klopp…

Μου είπε τι θέλει. Είναι πάντα δίπλα μου, πάντα εκεί όταν πρέπει να τον ρωτήσω κάτι. Έχω πολλά για να τον ευχαριστήσω. Παλιά έπαιζα διαφορετικά στον Ολυμπιακό.

Για την προφορά και τους ιδιωματισμούς των Scousers…

Προσπαθώ να μιλήσω Scouse μερικές φορές. Προσπαθώ, αλλά δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν θέλω να πω τίποτα εδώ γιατί είδαμε τι έγινε με τον Fabinho και την ατάκα με το κοτόπουλο!

Για τον Salah…

Είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου εδώ. Ήταν εκεί για να με βοηθήσει. Είναι ένας πολύ μεγάλος άνθρωπος, φανταστικός. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Περνάμε πολύ χρόνο στην προπόνηση μαζί.

Οι πανηγυρισμοί Klopp και Τσιμίκα στο Molineux!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com