Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > AC Milan – Liverpool (preview)

AC Milan – Liverpool (preview)

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και η Liverpool αντιμετωπίζει την AC Milan στο San Siro το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds είναι αδιάφοροι βαθμολογικά στην αναμέτρηση, αφού έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, έχοντας 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Klopp προέρχεται από το δύσκολο διπλό με 0-1 επί της Wolves στο Molineux και το μόνο σίγουρο, είναι πως θα προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές στο Μιλάνο, δίνοντας ανάσες σε βασικούς παίκτες.

Θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρουν οι Konate, Neco Williams, Κώστας Τσιμίκας, Tyler Morton, Alex Oxlade-Chamberlain, Divock Origi, Takumi Minamino, ενώ κάτω από τα δοκάρια θα μπορούσε να ξεκινήσει ο Kelleher.

Χρόνο συμμετοχής θα πάρουν οι Naby Keita & Joe Gomez, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση.

Μη διαθέσιμος για την Liverpool είναι ο James Milner που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Bobby Firmino και Harvey Elliott.

Η αντίπαλος των Reds, AC Milan θέλει μόνο νίκη εναντίον της Liverpool, ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16» της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ιταλική ομάδα έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, μετά από 5 αγωνιστικές και πήρε την πρώτη της νίκη την περασμένη αγωνιστική, επικρατώντας με 0-1 της Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano.

Η Milan δεν θέλει σε καμία περίπτωση να ηττηθεί από τους Reds, ώστε να συνεχίσει στην Ευρώπη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα παίζει στο Uefa Europa League από τον Φεβρουάριο.

Το σύνολο του Stefano Pioli βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Serie A και στο +1 από την Inter, έχοντας δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Sarlenitana και Genoa.

Θα έχει όμως σημαντικές απουσίες το βράδυ της Τρίτης, καθώς τραυματίες είναι οι Giroud, Calabria, Kjaer, Rebic, Pellegri και Castillejo.

Θα είναι η πρώτη επίσκεψη των Reds στο San Siro από το 2008, όταν και είχαν επικρατήσει με 0-1 της Inter χάρη σε τέρμα του Fernando Torres.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ολλανδός, Danny Makkelie.

Στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η Liverpool επικράτησε με 3-2 της AC Milan στο Anfield.

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων με AC Milan εναντίον Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com