Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εξέλιξη του Nat Phillips

Ο Klopp για την εξέλιξη του Nat Phillips

Για την εξέλιξη του Nat Phillips κλήθηκε να μιλήσει ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει του σημερινού αγώνα κόντρα στη Wolves.

Ο Άγγλος στόπερ δεν έχει αγωνιστεί αρκετά φέτος, όμως την περασμένη σεζόν ήταν καθοριστικός και βοήθησε την ομάδα να τερματίσει στην τρίτη θέση της Premier League.

Ο Γερμανός δήλωσε για τον Nat:

“ Ποιος παίκτης είχε τη μεγαλύτερη βελτίωση υπό την ηγεσία μου; Είπα ο Lewandowski και μάλλον είχα δίκιο, αλλά δεν είναι πολύ μακριά ο Nat Phillips! Είναι απλώς κάτι εντελώς διαφορετικό. ”

“ Αλλά θυμάμαι όταν είδα πρώτη φορά τον Nat Phillips. Του είπα, «Ξέρεις ότι δεν είσαι εύκολος στο μάτι, ε;» Βελτιώθηκε σχεδόν σε όλα και δεν παίζει εδώ. ”

“ Η ζωή μερικές φορές δεν είναι δίκαιη. Αλλά είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Χρειαζόμασταν να είναι ασφαλής για αυτό το εξάμηνο σίγουρα. Θα δούμε τι θα συμβεί τον χειμώνα, αλλά τον χρειαζόμασταν εδώ. ”

“ Αγωνίστηκε καλά γιατί είναι υπέροχος τύπος. Η εξέλιξη είναι εντελώς τρελή, ειλικρινά. Το είδατε πέρυσι. Όταν θα σκεφτόσασταν ότι Nat Phillips ήταν «Θεέ μου, παίζει στην τελευταία γραμμή».

“ Με τον τρόπο που έπαιξε, τον αγαπάμε γιατί είναι χαρούμενος. Θα τον υπέγραφα για κάθε σύλλογο που θα ήμουν εκτός από τη Liverpool γιατί τον έχουμε. ”

Ο Nat Phillips βοήθησε πέρυσι την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com