Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool στο Molineux (4.12.2021, 17:00)

Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool στο Molineux (4.12.2021, 17:00)

H Liverpool αυτήν τη στιγμή, βρίσκεται σε τρομερό momentum. Το κλίμα είναι άριστο και η ομάδα σκοράρει για πλάκα, μετατρέποντας τα ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο. Επιπρόσθετα οι τραυματίες παίκτες αρχίζουν να επιστρέφουν σιγά σιγά στην αγωνιστική δράση.

Ακολουθεί η Wolves στο Molineux, το ερχόμενο Σάββατο, με τον Jurgen Klopp πιθανότατα να κάνει τουλάχιστον μία αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτήν που συνέτριψε την Everton.

Σίγουρα θα είναι προβληματισμένος ο Jurgen Klopp, καθώς δεν του αρέσει να παίζει Τετάρτη-Σάββατο, αφού πιστεύει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβαρύνει τα πόδια των παικτών.

«Και πάλι, Τετάρτη-Σάββατο είναι πάντα μια περίοδος όπου πρέπει πραγματικά να προβληματιστούμε για πιθανές αλλαγές στην ομάδα μας», είπε μετά τον αγώνα με την Porto την περασμένη εβδομάδα.

«Σάββατο-Τετάρτη είναι τελείως διαφορετικό θέμα, έχουμε μια μέρα περισσότερη για ξεκούραση και αυτό χρειάζόμαστε. Αλλά Τετάρτη-Σάββατο, μετά από όλα τα παιχνίδια που παίξαμε, μας αναγκάζει να προβληματιστούμε πραγματικά».

Με αυτό λοιπόν κατά νου, τι αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε στην βασική ενδεκάδα;

ΑΜΥΝΑ
Alisson, Virgil van Dijk και Trent Alexander-Arnold θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα.

Ο Joel Matip, ωστόσο, πιθανότατα να μείνει στον πάγκο και την θέση του θα πάρει ο Ibrahima Konate. Ήταν ένας από τους παίκτες, τους οποίους ξεκουράσε ο Klopp, μετά από το παιχνίδι με την Porto και περιμένουμε να επαναληφθεί και σε αυτήν την περίπτωση.

Ο Andy Robertson ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Everton, αλλά εάν ο Klopp θελήσει να ξεκουράσει τον Σκωτσέζο, ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί εύκολη εναλλακτική λύση. Πιστεύουμε, όμως, ότι θα μείνει με τον Robertson και θα πάει με τον Τσιμίκα εναντίον της Milan.

ΚΕΝΤΡΟ
Σε περίπτωση που ο Γερμανός θελήσει να ξεκουράσει ένα εκ των Fabinho, Thiago και Jordan Henderson, οι μόνοι πραγματικοί αντικαταστάτες τους είναι οι Alex Oxlade-Chamberlain και James Milner και ο τελευταίος μόλις επέστρεψε από τραυματισμό.

Η εικασία μας είναι ότι o Klopp θα χρησιμοποιήσει την βασική του τριάδα εναντίον της Wolves και στο επόμενο παιχνίδι θα τους αφήσει εκτός, καθώς δε χρειάζεται κανέναν από αυτούς για να αντιμετωπίσει τη Μίλαν.

ΕΠΙΘΕΣΗ
Δεν υπάρχουν ανησυχίες για την φυσική κατάσταση των Mohamed Salah, Sadio Mane και Diogo Jota. Ο Klopp μπορεί να χρησιμοποιήσει και τους τρεις εναντίον της Wolves και στη συνέχεια να αξιολογήσει τη φυσική τoυς κατάσταση μεσοβδόμαδα.

Η πιθανή ενδεκάδα της Liverpool στο Molineux (4.12.2021, 17:00)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com