Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Porto (preview)

Liverpool – Porto (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Porto στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι Reds έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου και θα προσπαθήσουν να κάνουν το απόλυτο των νικών, προχωρώντας παράλληλα σε μερικές αλλαγές.

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες το Σάββατο, επικρατώντας με 4-0 της Arsenal στο Anfield και θέλουν να πάρουν την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας τους νίκη.

Ορισμένες αλλαγές θα υπάρξουν από τον Jürgen Klopp, καθώς στο αρχικό σχήμα μπορούν να επιστρέψουν οι Konate, Robertson, Henderson, Minamino και να πάρει φανέλα βασικού ο Neco Williams αντί του Trent Alexander-Arnold.

Ανάσες θα μπορούσε να πάρει ο Mo Salah και ο Diogo Jota, ενώ ο αρχηγός θα πάρει την θέση ενός εκ των Fabinho ή Oxlade-Chamberlain, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Στην αποστολή θα συμπεριληφθούν οι Naby Keita και James Milner, αν καταφέρουν να προπονηθούν την Τρίτη.

Εκτός παραμένουν οι Joe Gomez, Bobby Firmino, Harvey Elliott και Curtis Jones λόγω τραυματισμών.

Ως βασικό ή ως αλλαγή είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Tyler Morton, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Premier League κόντρα στην Arsenal.

Η Porto του Sergio Conceicao προέρχεται από την εύκολη επικράτηση με 5-1 επί της Feirense για το Κύπελλο Πορτογαλίας, ενώ παράλληλα οδηγεί και την κούρσα στο πρωτάθλημα.

Οι Δράκοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εκτός έδρας με την AC Milan για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων και εξακολουθούν να έχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στους 16 της διοργανώσεις, αφού βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 5 βαθμούς.

Ο αγώνας μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά για τους Reds, αλλά δεν είναι και για την Porto, η οποία έρχεται στο Anfield για να πάρει αποτέλεσμα, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει το 2018 και το 2019.

Η Πορτογαλική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεση της, τον Ivan Marcano, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση του Dragao.

Στον αγώνα του Σεπτεμβρίου, οι Reds νίκησαν εύκολα με 1-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός, Felix Zwayer.

Οι Reds υποδέχονται την Porto στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com