Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Porto, τραυματίες και Minamino

Ο Klopp για Porto, τραυματίες και Minamino

Ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Porto αναφέρθηκε στους τραυματίες, στη διοργάνωση, στις αλλαγές που θα κάνει η ομάδα αύριο το βράδυ και στον Takumi Minamino.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για την επιλογή της αυριανής ενδεκάδας:

“ Πάντα σεβόμαστε την διοργάνωση, αλλά πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το πρόγραμμά μας.”

“ Θα δούμε για τον Hendo. Χθες δεν ήταν στο 100%. Όταν πέρασε στον αγώνα εναντίον της Arsenal, ήταν για να κλείσει το παιχνίδι. ”

Για την αλλαγή προπονητή στη Manchester United:

“ Τι σχέση έχω με αυτό; Δεν είμαι προετοιμασμένος για αυτήν την ερώτηση, δεν τους σκέφτηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Συγγνώμη. ”

Για την κατάσταση των Henderson και Robertson:

“ Και οι δύο είναι εντάξει – αλλά δεν είμαι σίγουρος αν και οι δύο είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τους αγώνες που έρχονται. Όποια σύνθεση κι αν έχουμε, θα δείξουμε ότι έχει να κάνει μόνο με τη νίκη στο παιχνίδι. ”

“ Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα έχει κίνητρο στο υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζω όλοι στο Anfield να είναι στο καλύτερό τους. ”

Για την ποιότητα της ομάδας του:

“ Τα παιδιά έχουν ποιότητα, έχουν επιθυμία, είναι αδίστακτα. Πρέπει να βρούμε έναν ρυθμό ανάμεσα στο σκοράρισμα και στο να μην δεχόμαστε γκολ. ”

Για τον αγώνα με την Porto:

“ Όλοι περιμένουν να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι – υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν χρειάζεται να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο. Στην ιστορία μας στο Champions League συνήθως παλεύουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα του ομίλου! ”

“ Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο το βράδυ. ” Είπε ο Klopp.

“ Λατρεύω το πορτογαλικό ποδόσφαιρο – παράγουν απίστευτο αριθμό ποδοσφαιριστών. Έχουν παίκτες που προέρχονται από την ομάδα νέων – κάνουν απίστευτη δουλειά. Ο Pep Lijnders και ο Vitor Matos είναι και οι δύο από τη σχολή της Πορτογαλίας. ”

“ Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές. Παίζουν απίστευτοι παίκτες εκεί και από τακτικής άποψης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Είναι πραγματικά ανταγωνιστικοί. ”

Για τον Taki Minamino:

“ Έπαιξε για την Ιαπωνία στα τελευταία παιχνίδια επειδή είναι σε καλή κατάσταση. Είναι σε εξαιρετική φόρμα. Ο Taki ήταν σχεδόν η πρώτη μας επιλογή για αλλαγή σε 5 θέσεις για τον αγώνα με την Arsenal. ”

“ Η αυτοπεποίθησή του έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από εκείνον. Θα πάρει τα λεπτά του, σίγουρα. ”

Για τα προηγούμενα αποτελέσματα με την Porto:

“ Δεν έχω καμία εξήγηση για τα αποτελέσματά μας στην έδρα της Porto. Ήταν πραγματικά άτυχοι στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά προετοιμαζόμαστε για μια απίστευτα δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα αύριο. Χρειαζόμαστε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αύριο. Πρέπει να το κερδίσουμε μαζί (με τον κόσμο μας). ”

Για τον περσινό τραυματισμό του Jota στο Champions League:

“ Είναι πολύ εύκολο να μας κρίνεις σε αυτές τις στιγμές – σεβόμαστε πραγματικά την ακεραιότητα του ανταγωνισμού. Πρέπει να παρατάξουμε μια ομάδα για να κερδίσουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Ο Diogo ήταν πραγματικά άτυχος. Χρειάζεσαι σταθερότητα. ”

“ Αν θα έπαιρνα ξανά την ίδια απόφαση; Ναι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και ελπίζω να μην γίνει τίποτα αύριο. ”

Για τον Tyler Morton:

“ Η πρόοδός του είναι αρκετά εντυπωσιακή. Έκανε μια πλήρη προετοιμασία μαζί μας. Θα μπορούσατε να δείτε τις τεχνικές του ικανότητες – δεν είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση και έπρεπε να προσαρμοστεί σε αυτό που έκανε η πρώτη ενδεκάδα. Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι εναντίον της Norwich (στο Carabao Cup). ”

“ Μετά από εκείνο το παιχνίδι είδα τον πραγματικό Tyler Morton. Η αυτοπεποίθησή του ανέβηκε στα ύψη – είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα ανάπτυξης νεαρών παικτών. ”

“ Το να τους φέρουμε να παίξουν ένα παιχνίδι την κατάλληλη στιγμή είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα – είναι ένα καλό μέρος. Αφήστε μας να δουλέψουμε. ”

Ο Tyler Morton έκανε ντεμπούτο στην Premier League το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com