Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σύνθημα για τον Minamino έβγαλαν οι φίλαθλοι της Liverpool

Σύνθημα για τον Minamino έβγαλαν οι φίλαθλοι της Liverpool

Το όνομα του Takumi Minamino είναι το τελευταίο από τους ποδοσφαιριστές της Liverpool που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Ο Ιάπωνας, παρόλο που έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες (και) τη φετινή σεζόν, έχει αποδώσει τα αναμενόμενα σε αυτά τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής. Ο «Salah του Carabao Cup», όπως χαϊδευτικά τον αποκαλούν οι φίλαθλοι των Reds, έχει 3 γκολ σε 2 αγώνες στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ επιτέλους σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Anfield για τη φανέλα της Liverpool (είχε σκοράρει εναντίον της με εκείνη της Red Bull Salzburg).

Αυτό ήταν αρκετό έτσι ώστε η κερκίδα να αναβιώσει ένα ξεχασμένο σύνθημα. Όταν τον Γενάρη του 2020 ο Minamino υπέγραψε για την Liverpool, οι οπαδοί της ομάδας έβγαλαν ένα νέο σύνθημα, στο ρυθμό του γνωστού τραγουδιού των ABBA, «Mamma Mia», με τα λόγια να είναι «Minamino, here we go again! Why, why Salzburrg ever let you go?», η μετάφραση του οποίου είναι «Minamino, πάμε πάλι, μα γιατί σε άφησε η Salzburg να φύγεις;».

Ο 27χρονος επιθετικός μπορεί να μην έχει δώσει πολλούς λόγους στο Kop να τραγουδήσει το εν λόγω σύνθημα, όμως οι θετικές εμφανίσεις του φέτος τους έδωσαν την ευκαιρία να το θυμηθούν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Arsenal.

Ακολουθεί το σύνθημα, όπως το ανέβασαν στο YouTube τέσσερεις φίλαθλοι των Reds!

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com