Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Chamberlain για τη νίκη επί της Arsenal και την εμφάνιση του

Ο Chamberlain για τη νίκη επί της Arsenal και την εμφάνιση του

Βασικός ξεκίνησε ο Alex Oxlade-Chamberlain χθες το απόγευμα κόντρα στην πρώην ομάδα του και βοήθησε την Liverpool να κερδίσει με 4-0 και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο μέσος μίλησε για την εμφάνιση του:

“ Ήμουν ευχαριστημένος με ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου – αμύνομαι και βοηθώ την ομάδα και κερδίζω την μπάλα πίσω, μερικές φορές αυτό είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις. Για να είμαι ειλικρινής θα έπρεπε να είχα σκοράρει. ”

“ Υπήρχαν τομείς που θα μπορούσα να είμαι καλύτερος και θα ήθελα να είμαι καλύτερος. ”

Για την απόδοση της ομάδας:

“ Πάντα προσπαθούμε να επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας και είμαστε εδώ για έναν λόγο και είναι να παλέψουμε για τον τίτλο. Είχαμε ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα και αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σας απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Ξέραμε ότι είχαμε δουλειά να κάνουμε.”

“ Ήταν σημαντικό για εμάς να ανακάμψουμε από την απόδοση και το αποτέλεσμα κόντρα στη West Ham. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση που έφερε τους τρεις βαθμούς. ”

“ Αν μπορείς να κρατήσεις ανέπαφη την εστία σου, έχεις πιθανότητες να κερδίσεις το παιχνίδι – έχουμε αμυνθεί όπως έπρεπε. Αμυνόμαστε με συγκεκριμένο τρόπο και αυτό είναι να κερδίζουμε την μπάλα ψηλά. ” Είπε ο Chamberlain στο BBC.

“ Όταν δεν το κάνουμε αυτό, έχει αποτέλεσμα πιο πίσω, κάτι που μας έκανε να υποφέρουμε λίγο στα πρόσφατα παιχνίδια. Αμυνθήκαμε καλύτερα μπροστά σήμερα, αυτό μας δίνει τη βάση και οι αμυντικοί δεν έχουν τόση δουλειά να κάνουν. ”

“ Είναι δουλειά μας πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο να αμυνόμαστε καλύτερα ως ομάδα. Η ανέπαφη εστία είναι τεράστια και έχουμε ταλέντο στην ομάδα για να σκοράρουμε γκολ, κάτι που κάναμε καλά σήμερα. ”

Για το επεισόδιο του Klopp με τον Arteta:

“ Ήταν δύσκολο να μην το προσέξουμε αυτό – η δουλειά μας να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε ό,τι συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Ο κόσμος επωφελήθηκε από αυτή την ενέργεια, ίσως αυτό ήταν το σημείο καμπής όσον αφορά την ενέργεια και την ατμόσφαιρα. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain συγχαίρει τον Mo Salah. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com