Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο»

Trent: «Κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο»

Για την μεγάλη νίκη επί της Arsenal με 4-0 μίλησε ο Trent Alexander-Arnold στο Sky Sports, με τον αμυντικό να στέκεται στο καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν οι Reds.

Ο Trent μίλησε για την σημασία της νίκης:

“ Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν και ακριβώς αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Ήμασταν εξαιρετικά απογοητευμένοι πριν από τη διακοπή. Αντιδράσαμε σήμερα. ”

“ Μια ομάδα της ποιότητάς μας δεν πρέπει να χάνει παιχνίδια. Όπως πάει το πρωτάθλημα, κάθε ήττα είναι μια κακή απώλεια. Έχουμε ανακάμψει με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσαμε. Ήταν μια καλή εμφάνιση. ”

“ Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν – τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Ήρθαν να αμυνθούν με δύο ζώνες των τεσσάρων και ήταν δύσκολο να τους δημιουργήσουμε κινδύνους, αλλά πετύχαμε τα γκολ μας και βάλαμε το παιχνίδι εκεί που έπρεπε. Το ότι κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας, είναι πολύ καλό. ”

Για την απόδοση της ομάδας πρόσθεσε:

“ Στα πρώτα 20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν το καλύτερο πρέσινγκ που κάναμε αυτή τη σεζόν. Τους ξεπεράσαμε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό. ”

“ Απλώς τους ξεπεράσαμε. Έβλεπαν παντού κόκκινες φανέλες. Το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε ήταν εξαιρετικό. ”

“ Έχουμε κορυφαίους, κορυφαίους παίκτες, παγκόσμιας κλάσης. Είναι καλό να μπορούμε να έχουμε παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν και να παράγουν γκολ. ”

Για τις ασίστ του:

“ Είναι πάντα καλό να συνεισφέρω για την ομάδα. Προσπαθώ πάντα να παίρνω καλές θέσεις. Οι ασίστ είναι αυτό πάνω, στο οποίο βασίζεται το παιχνίδι μου. Είμαι χαρούμενος, μας έδωσε την βάση για να χτίσουμε πάνω σε αυτό. Τώρα θα μεταφέρουμε αυτή τη νίκη στη δύσκολη περίοδο που έρχεται. ”

“ Αισθάνομαι καλά εκεί έξω, βρίσκω ελευθερία και βρίσκω τον χώρο να πληγώσω τον αντίπαλο. Θέλω απλώς να διατηρήσω αυτή τη φόρμα, είναι τα επίπεδα που περιμένω από τον εαυτό μου. ”

Ο Trent Alexander-Arnold δίνει την ασίστ για το 4-0 του Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com