Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την αποχώρηση του Michael Edwards

Ο Klopp για την αποχώρηση του Michael Edwards

Ο Michael Edwards θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Liverpool, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Julian Ward να αποτελεί και επίσημα τον διάδοχο του.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για την αλλαγή που επρόκειτο να συμβεί στην θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Michael Edwards.

Ο Γερμανός δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Γνωρίζω πως δεν αποχωρεί άμεσα ή βιαστικά, κάτι που είναι καλό, καθώς θα έχουμε λίγο ακόμη χρόνο να δουλέψουμε μαζί. ”

“ Αν σταθούμε τυχεροί και ευλογημένοι, όπως έχουμε σταθεί ως τώρα, ίσως να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ξεχωριστές στιγμές, όπως έχουμε κάνει ως τώρα. ”

“ Ήταν συνεχώς παρών κατά τα χρόνια μου στη Liverpool και η συνεισφορά του στην επιτυχία μας, είναι ξεκάθαρη και μπορεί να την δει ο καθένας. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Mike Gordon και στο ευρύτερο ιδιοκτησιακό μας γκρουπ, καθώς στο όραμα που έχουν για το μέλλον. ”

“ Ο Julian (Ward) έχουμε συνεργαστεί στενά από τότε που έγινε υπεύθυνος για τους δανεισμούς. Η συνεργασία μας μεγάλωσε τους τελευταίους 12 μήνες, λόγω του πιο διευρυμένου ρόλου του. ”

“ Έχουμε τόσους πολλούς υπέροχους ανθρώπους εδώ, όλοι τους έχουν συνεισφέρει σε όσα έχουμε καταφέρει. Τους εμπιστεύομαι και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να προχωράμε και να βελτιωνόμαστε ως οργανισμός. ”

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Michael Edwards.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com