Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν συγκρίνουμε το αήττητο σερί μας με εκείνο του Paisley»

Klopp: «Δεν συγκρίνουμε το αήττητο σερί μας με εκείνο του Paisley»

Η Liverpool μπορεί να θέσει ένα νέο αήττητο σερί 26 αγώνων, αν δεν γνωρίσει την ήττα αύριο το απόγευμα από την West Ham, με τον Jürgen Klopp να τονίζει πως οι Reds δεν συγκρίνουν τους εαυτούς τους με την θρυλική ομάδα του Bob Paisley της δεκαετίας του 1980.

Ο Γερμανός δήλωσε για το θέμα των ρεκόρ:

“ Δεν είμαστε πραγματικά επικεντρωμένοι στα ρεκόρ, αλλά αν συμβεί, τότε είναι ένα καλό σημάδι γιατί προφανώς κερδίζουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. ”

“ Δεν μπορώ να συγκρίνω αυτές τις εποχές. Έβλεπα ποδόσφαιρο εκείνη την εποχή όταν ήμουν παιδί, αλλά δεν έχω ιδέα πώς ήταν ακριβώς το ποδόσφαιρο εκείνη την εποχή για να είμαι 100% ειλικρινής. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο στην εποχή του Shankly και του Paisley να κερδίσεις ποδοσφαιρικούς αγώνες. ”

“ Ό,τι κι αν είναι, υπήρχε ένα συγκεκριμένο επίπεδο για όλους τους ποδοσφαιριστές, για όλες τις ομάδες, και μια ομάδα έπρεπε να το ξεπεράσει και να το ξεπεράσει τακτικά όπως έκανε η ομάδα του Bob. Αυτό τον κάνει έναν από τους σπουδαίους όλων των εποχών. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. ”

“ Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό τώρα και δεν ξέρω τι είναι δυνατό. Δεν κοιτάμε τι είναι δυνατό, ώστε μετά αν δούμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο σταματάμε εκεί, αν δούμε ότι είναι δυνατό αλλά δύσκολο, τότε το το διασκεδαστικό μέρος ξεκινά. ”

“ Τότε θέλουμε να το έχουμε με ό,τι έχουμε και έτσι ακριβώς λειτούργησε το ταξίδι μας μέχρι τώρα. Ρίξαμε μια ματιά στο τι και πού μπορούμε να πάμε, και αν είδαμε ότι μπορούμε να πάμε εκεί, τότε θέλαμε αμέσως να κάνουμε και το επόμενο βήμα. ” Εξήγησε ο Klopp.

“ Αυτό κάνουμε τώρα. Σε αυτό το πρωτάθλημα, είμαστε τώρα τον Νοέμβριο, όλοι ξέρουμε ότι το αποφασιστικό κομμάτι έρχεται τώρα. Στα πρώτα 10 παιχνίδια περίπου, στην πραγματικότητα, πρέπει να δημιουργήσεις τη βάση για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

“ Αυτό κάναμε μέχρι στιγμής. Είναι μια απολύτως εντάξει βάση, όχι περισσότερο, όχι κάτι λιγότερο. Αν μπορούμε να σπάσουμε ρεκόρ με αυτόν τον τρόπο (θα συμβεί), αν και δεν ήταν ποτέ αυτός ο στόχος μας, γι’ αυτό συνέβαινε κατά καιρούς νομίζω. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει κάνει ήδη μερικά ρεκόρ. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς ποια ρεκόρ έχουμε σπάσει, αλλά δεν πάμε για ρεκόρ στη West Ham, πάμε για τρεις βαθμούς, κάτι που είναι ήδη αρκετά δύσκολο. ”

Νέα νίκη ψάχνει την Κυριακή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com