Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Moyes: «Να βάλουμε δύσκολα στη Liverpool»

Moyes: «Να βάλουμε δύσκολα στη Liverpool»

Να βάλει δύσκολα στη Liverpool και να κάνει μια εμφάνιση καλύτερη από την περσινή (1-3) θέλει ο προπονητής της West Ham, David Moyes όπως ανέφερε στην συνέντευξη τύπου.

Οι Hammers πραγματοποιούν μια πολύ καλή σεζόν, καθώς έχουν συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκονται στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε για την Liverpool και τον αγώνα:

“ Η Liverpool είχε πάντα μια εξαιρετική ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Έχει βελτιώσει πολλά πράγματα, το γήπεδό της, την ομάδα της και σίγουρα διεκδικεί όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. ”

“ Μπαίνουμε στο παιχνίδι πιστεύοντας (στη νίκη) με τον τρόπο που παίζουμε. Θέλουμε να τους δώσουμε ένα καλύτερο παιχνίδι από πέρυσι και να τους δείξουμε ότι έχουμε προχωρήσει. Ξέρουμε ότι θα ανταποκριθούν στην πρόκληση και για αυτό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. ”

“ Η Liverpool έπαιξε πολύ καλά εδώ πέρυσι στο Στάδιο του Λονδίνου και θα πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα. Ανεβήκαμε ξανά και θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα σωστά. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε μια δύσκολη μέρα. ”

Για τους τραυματισμούς της ομάδας του:

“ Αυτή τη στιγμή φαινόμαστε εντάξει. Ο Yarmolenko είχε έναν τραυματισμό πριν φύγουμε, ο Vlasic επίσης. Θα δούμε πώς θα είναι. Μεσολαβεί ένα σύντομο διάστημα μεταξύ των αγώνων, αλλά ελπίζουμε ότι θα είμαστε εντάξει. ”

Moyes και Klopp στον περσινό αγώνα του Λονδίνου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com