Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Δεν παρασυρθήκαμε από το σκληρό παιχνίδι της Atletico»

Chamberlain: «Δεν παρασυρθήκαμε από το σκληρό παιχνίδι της Atletico»

Για τον -συνήθη- σκληρό τρόπο παιχνιδιού της Atletico Madrid, αλλά και για το πώς η Liverpool τον «απέκρουσε», μίλησε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο μέσος της ομάδας μας, ο οποίος έκανε μακράν την καλύτερη φετινή εμφάνισή του το βράδυ της Τετάρτης, αναφέρθηκε στο πώς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, και ειδικά ο αρχηγός Jordan Henderson, λειτούργησαν ομαδικά προκειμένου να μην παρασυρθούν από τα συνεχή μαρκαρίσματα των παικτών του Simeone και να συνεχίσουν να αγωνίζονται όπως ξέρουν – καθαρά.

Ας δούμε τι απάντησε ο Ox στην ερώτηση LFCTV για το πώς οι Reds διαχειρίστηκαν τον τρόπο παιχνιδιού των Rojiblancos:

«(Η Atletico) Είναι πολύ έμπειρη στον έλεγχο και στη διαχείριση ενός παιχνιδιού. Χρησιμοποιεί πληθώρα διαφορετικών μικρών τακτικών και πραγμάτων.»

«Πρέπει να είσαι ώριμος και να έχεις αρκετή επίγνωση ώστε να καταλάβεις ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι μέρος του παιχνιδιού. Ειδικά στην Ευρώπη το συναντάς πολύ περισσότερο.»

«Μέσα στο γήπεδο μιλούσαμε πολύ – ο Hendo και πολλά από τα παιδιά προσπαθούσαν να διασφαλίσουν ότι δε θα παρασυρθούμε και δε θα απογοητευτούμε από αυτά τα πράγματα.»

«Μερικές φορές πρέπει να περιμένεις αυτά τα πράγματα, ειδικά όταν το παιχνίδι πηγαίνει εναντίον τους. Είχαν ανάγκη να σταματήσουν το παιχνίδι και να σπάσουν λίγο τον ρυθμό μας, και αυτό είναι κατανοητό.»

«Εμείς κάναμε ό,τι χρειαζόταν να κάνουμε, και στο τέλος αυτό είναι πού ζητάμε (από τους εαυτούς μας)

O Joao Felix μαρκάρει τον Alex Oxlade-Chamberlain, και από πίσω ο Correa.
O Joao Felix μαρκάρει τον Alex Oxlade-Chamberlain, και από πίσω ο Correa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com