Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Salah και Klopp ο Torres!

Αποθέωσε Salah και Klopp ο Torres!

Στο Anfield βρέθηκε ο Fernando Torres το βράδυ της Τετάρτης για τον αγώνα της Liverpool με την Atletico Madrid για το Uefa Champions League και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει στην κάμερα του LFC TV, αποθεώνοντας τους Reds, τον Jürgen Klopp και τον Mo Salah.

Για τον Αιγύπτιο επιθετικό δήλωσε:

“ Οι τελευταίες δύο ή τρεις σεζόν του ήταν καταπληκτικές. Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους δύο ή τρεις παίκτες στον κόσμο τα τελευταία πέντε ή έξι χρόνια. Είναι εκπληκτικός, έχει σταθερότητα. ”

“ Μπορείτε να δείτε ότι σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να σκοράρει. Συζητάμε μερικές φορές και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν γιατί τον είδα όταν ήρθε στην Αγγλία – ήταν δύσκολο στην αρχή, αλλά είναι σπουδαίος τύπος και σπουδαίος παίκτης και το δείχνει στον κόσμο. ”

“ Είμαι τόσο χαρούμενος που τον βλέπω στην κορυφή του κόσμου αυτή τη στιγμή, να σκοράρει για πλάκα και να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. ”

Για την επιθετική τριάδα των Reds:

“ Μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ τους αγώνες που αγωνίζονται μπροστά οι Mane, Firmino και Salah, τους απολαμβάνω να σκοράρουν. Με τον Diogo Jota κάναμε μια προετοιμασία μαζί και είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε πώς βελτιώνεται.”

“ Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης, ξεκινά πολλές φορές για τη Liverpool και βάζει γκολ. Μπορείς να δεις πότε η ομάδα δουλεύει και τότε όλοι οι παίκτες γίνονται καλύτεροι. ”

“ Οπότε, ως επιθετικός, απολαμβάνω πραγματικά να βλέπω αυτούς τους τρεις ή τέσσερις παίκτες να επιτίθενται, να βάζουν γκολ και να δημιουργούν ευκαιρίες. Είναι πραγματικά συναρπαστικό. ” Σημείωσε ο Torres.

Για την Liverpool του Klopp:

“ Είναι καταπληκτική. Από έξω μπορείς να δεις όλη τη σκληρή δουλειά που κάνει ο σύλλογος και ο Jürgen επίσης. Το επίπεδο της ομάδας είναι τεράστιο, είναι υπέροχο. Μπορείτε να δείτε ότι ο κόσμος εξακολουθεί να το απολαμβάνει. ”

“ Νομίζω ότι ο Jürgen κατάλαβε από την πρώτη μέρα το πάθος των οπαδών και τα συνδύασαν όλα μαζί για να δημιουργήσουν μια μεγάλη ομάδα. ”

“ Όλοι θυμούνται την ομάδα που κέρδισε ξανά την Premier League και το Champions League. Είναι μια από τις διεκδικήτριες ομάδες τα τελευταία χρόνια, καθώς και φέτος. ”

“ Για μένα, είναι πάντα ξεχωριστό να βλέπω τη Liverpool να παίζει και να επιστρέφω στο Liverpool είναι ακόμα πιο ξεχωριστό γιατί είναι η πρώτη φορά που παρακολουθώ έναν αγώνα εδώ στην Αγγλία από τότε που αποσύρθηκα – και θα έπρεπε να είναι εδώ στο Liverpool. ”

Οι Reds αρέσουν στον Fernando Torres.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com