Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός με West Ham ο Curtis Jones

Εκτός με West Ham ο Curtis Jones

Χωρίς τον Curtis Jones θα αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής η Liverpool την West Ham στο Λονδίνο, καθώς ο μέσος θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για την επόμενη εβδομάδα.

Όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp, ο νεαρός άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μάτι και θα χρειαστεί να ξεκουραστεί για την επόμενη τουλάχιστον εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει την Κόκκινη αποστολή στο Λονδίνο για τον αγώνα με τους Hammers.

Ο Klopp δήλωσε για τον τραυματισμό του Curtis:

“ Κατά καιρούς πρέπει να είσαι τυχερός με τους τραυματισμούς. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε, κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής. ”

“ Στην τελευταία μας προπόνηση, ένα δάχτυλο μπήκε στο μάτι του Curtis και τον έγδαρε λίγο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δει από το ένα μάτι, οπότε πρέπει να ξαπλώσει για την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Μαθαίνεις πολλά από τα όσα μπορούν να συμβούν στους ανθρώπους, όταν είσαι προπονητής ποδοσφαίρου. ” Είπε ο Klopp.

“ Ποτέ δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Θα είναι μια χαρά, απλά θα του πάρει λίγο χρόνο. Αυτή είναι η κατάσταση. ” Ολοκλήρωσε ο Γερμανός.

Φαβορί για να ξεκινήσει την Κυριακή στο Λονδίνο, είναι η τριάδα των Henderson, Fabinho και Oxlade-Chamberlain, η οποία είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στην Atletico Madrid.

Πρόβλημα στο μάτι ο Curtis Jones.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com