Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Θέλω να είμαι έτοιμος όποτε αγωνίζομαι»

Chamberlain: «Θέλω να είμαι έτοιμος όποτε αγωνίζομαι»

Εκ των διακριθέντων παικτών της Liverpool ήταν ο Alex Oxlade-Chamberlain, ο οποίος δήλωσε στο κανάλι της ομάδας πως θέλει να είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί να αγωνιστεί βασικός ή να περάσει ως αλλαγή, όπως συνέβη το περασμένο Σάββατο.

Ο Ox πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση εναντίον των Rojiblancos και διεκδικεί μια θέση στο αρχικό σχήμα της Κυριακής κόντρα στη West Ham.

Ένας παίκτης σαν εμένα, μερικές φορές προσπαθεί να παίρνει ρίσκα, να τρέχει με την μπάλα, σε αυτό βοηθάει φυσικά ο ρυθμός. ” Είπε ο Ox στο LFC TV.

Ο ρυθμός βοηθάει φυσικά όλους τους παίκτες, αλλά για εμένα συγκεκριμένα, λόγω του τρόπου με τον οποίο παίζω, αν έχω περισσότερο χρόνο και περισσότερους αγώνες, τα πράγματα θα γίνουν πιο φυσικά για εμένα και δεν θα πρέπει να τα σκέφτομαι τόσο πολύ.

Νομίζω πως τα πράγματα γίνονται καλύτερα, όμως φυσικά ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει μερικούς τραυματισμούς στο κέντρο.

Ελπίζουμε σύντομα να τους έχουμε όλους πίσω και τότε θα ξεκινήσει ο ανταγωνισμός. Ξέρετε όμως, εγώ θέλω να βεβαιωθώ πως θα κάνω τα πάντα, για να είμαι απόλυτα έτοιμος και για να αγωνιστώ καλά, όποτε χρειαστεί. ” Τόνισε ο Alex Oxlade-Chamberlain.

Νομίζω πως τα παιχνίδια βοηθούν και εγώ ένιωσα καλύτερα απόψε (σ.σ. Τετάρτη), σίγουρα όμως μπορώ να βελτιωθώ και άλλο. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain ήταν βασικός την Τετάρτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com