Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah και Klopp για τα βραβεία του μήνα!

Salah και Klopp για τα βραβεία του μήνα!

Τέσσερις υποψηφιότητες για τα βραβεία του Οκτωβρίου έχει η Liverpool, καθώς ο Mohamed Salah θα διεκδικήσει εκείνα του παίκτη και του γκολ του μήνα, ενώ ο Jürgen Klopp είναι υποψήφιος καλύτερος προπονητής του περασμένου μήνα.

Οι Reds τον Οκτώβριο επικράτησαν εκτός έδρας των Watford και Manchester United με 0-5, ενώ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 κόντρα σε Manchester City και Brighton, με τον Γερμανό να διεκδικεί το πρώτο του φετινό βραβείο του προπονητή του μήνα.

Επίσης υποψήφιοι για το εν λόγω βραβείο είναι και οι David Moyes (West Ham), Thomas Tuchel (Chelsea) και Patrick Vieira (Crystal Palace).

Ψηφίζετε τον τεχνικό των Reds με ένα κλικ εδώ.

Ο Mo Salah θα διεκδικήσει αρχικά το βραβείο του παίκτη του μήνα, όντας μάλιστα το μεγάλο φαβορί, για να το κερδίσει, έχοντας σκοράρει πέντε γκολ σε τέσσερις αγώνες τον Οκτώβριο.

Ο Αιγύπτιος φιλοδώρησε με τρία τέρματα τους Red Devils, ενώ σκόραρε από ένα καταπληκτικό γκολ στους αγώνες με Watford και Manchester City.

Επίσης υποψήφιοι είναι και οι Ben Chilwell (Chelsea), Maxwell Cornet (Burnley), Phil Foden (Manchester City), Valentino Livramento (Southampton), Aaron Ramsdale (Arsenal), Declan Rice (West Ham) και Youri Tielemans (Leicester).

Ψηφίζετε τον Mo με ένα κλικ εδώ.

Ο Mo θα διεκδικήσει και το γκολ του μήνα, με τα δύο του τέρματα κόντρα σε Cityzens και Watford να είναι υποψήφια για το βραβείο.

Ο επιθετικός των Reds αναμένεται να κατακτήσει το βραβείο, παρά τον ανταγωνισμό που έχει να αντιμετωπίσει από τους Youri Tielemans, Callum Wilson, Che Adams, Mason Greenwood και Cristiano Ronaldo.

Το μεγάλο φαβορί για τα βραβεία ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com