Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν είναι στόχος της RB Leipzig ο Michael Edwards

Δεν είναι στόχος της RB Leipzig ο Michael Edwards

Ο αθλητικός διευθυντής της Liverpool, Michael Edwards δεν αποτελεί στόχο της RB Leipzig, παρά τα όσα αναφέρθηκαν σε Γερμανικά δημοσιεύματα τις προηγούμενες ημέρες.

Το συμβόλαιο του Edwards με την Liverpool ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως αποκάλυψε ο David Ornstein τον περασμένο Αύγουστο, το πιθανότερο είναι να μην ανανεωθεί, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην RB Leipzig, όπως ξεκαθάρισε ο CEO του συλλόγου, Oliver Mintzlaff μιλώντας στο DAZN μετά τον αγώνα της Leipzig με την Paris Saint-Germain για το Uefa Champions League.

Ο Michael Edwards δεν θα είναι ο νέος μας τεχνικός διευθυντής. ” Είπε ο Mintzlaff

Η πραγματικότητα όμως είναι πως ψάχνουμε για έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος ταιριάζει στον σύλλογο, στην φιλοσοφία μας και στην κατεύθυνση μας. ”Ολοκλήρωσε ο CEO της Γερμανικής ομάδας.

Δεν αποκλείεται πάντως ο Edwards να συνεχίσει την καριέρα του, έχοντας έναν διαφορετικό ρόλο στον όμιλο της Red Bull, μετά την επιτυχημένη του παρουσία στο Anfield.

Η Liverpool εξακολουθεί να ελπίζει πως θα καταφέρει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, ανανεώνοντας του τελικά το συμβόλαιο.

Μένει βέβαια να δούμε και τις προθέσεις του ίδιου.

Jürgen Klopp και Michael Edwards μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γερμανού.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com