Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Atletico Madrid 2-0: Η βαθμολόγηση των παικτών

Liverpool – Atletico Madrid 2-0: Η βαθμολόγηση των παικτών

Μια ακόμη μεγάλη Ευρωπαϊκή νίκη, με την οποία κλείδωσε τη πρωτιά στον όμιλο της από την τέταρτη αγωνιστική, πήρε η Liverpool. Το liverpool.gr βαθμολογεί την εμφάνιση των 16 κόκκινων που αγωνίστηκαν σήμερα.

Alisson Becker – 8

Πήρε κάτι πατατάκια από το Κοp στο πρώτο ημίχρονο και τα έτρωγε μέχρι και το τέλος. Δεν χρειάστηκε ποτέ στο παιχνίδι.

Virgil van Dijk – 9

Βράχος. Ούτε αυτός χρειάστηκε. Πήγε να πυροβολήσει τον Oblak από τα 35 μέτρα, έφυγε δυστυχώς λίγο έξω η μπάλα.

Joel Matip – 9

Τα ίδια με τον Ολλανδό. Και αυτός κυρίαρχος, και αυτός είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Έβγαλε και μία απίθανη κάθετη στον Jota, δυστυχώς ακυρώθηκε το γκολ.

Trent Alexander-Arnold – 10

Καμία απειλή αμυντικά, δύο ασίστ μπροστά. Εντάξει, για γκολ πάει στο δεύτερο αλλά δεν μιλάμε για αυτό, εντάξει; Πολύ δυνατή εμφάνιση του scouser της ομάδας.

Κώστας Τσιμίκας – 7

Πολύ ενεργός ο συμπατριώτης μας. Κανένα πρόβλημα και αυτός πίσω, έχει δείξει ότι μπορεί ακόμα περισσότερα μπροστά όμως ήταν πραγματικά καλός. Ίσως τον αδικώ λίγο, όμως αυτά είναι τα στάνταρ που έχει θέσει ο ίδιος ο Σερραίος μπακ.

Fabinho – 9

Τώρα θα δουν και οι τυφλοί γιατί είναι ίσως ο πιο σημαντικός παίκτης της Liverpool. Αλάνθαστη η «σκούπα» της ομάδας, καθάρισε τα χαφ και έδωσε σταθερότητα στο παιχνίδι των κόκκινων. Εξαιρετικός ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ.

Jordan Henderson – 8

Είναι καλύτερος σε αυτό το ρόλο «πίβοτ» ο αρχηγός. Πιέζει ψηλά χωρίς να αφήνει κενά πίσω, αφού εκεί έχει τον Fab, και έτσι γίνεται πολύ πιο ουσιαστικός. Αυτό συνέβη και σήμερα, με τον Jordan να είναι κομβικός στο τρόπο με τον οποίο οι γηπεδούχοι εγκλώβισαν την Atletico.

Alex Oxlade-Chamberlain – 8

Μετά από πολύ καιρό ήταν πραγματικά καλός. Τρομερός στο πρέσινγκ, εξαιρετικός στις επαφές του με την μπάλα. Δέχθηκε μεγάλη κριτική για το ματς με την Brighton όμως σήμερα ήταν θετικότατος.

Mohamed Salah – 7

Προσπάθησε, έτρεξε, ντρίπλαρε, σούταρε, αλλά λίγα από αυτά του βγήκαν. Πάλι θετικός ο Αιγύπτιος, ο οποίος δεν χρειάστηκε να βγάλει λαγούς από το καπέλο σήμερα, αφού άλλοι πήραν στις πλάτες τους την ομάδα.

Sadio Mane – 9

Ένας από αυτούς τους άλλους ήταν ο Sadio. Ξεκινάει και τελειώνει το δεύτερο γκολ, εκνευρίζει συνεχώς τους Ισπανούς και εν τέλει κερδίζει και την κόκκινη του Felipe. Άψογος ο Σενεγαλέζος.

Diogo Jota – 8

Έχει δύο γκολ, εκ των οποίων ένα μετράει. Πολύ κινητικός, δημιούργησε ένα σωρό προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσε να έχει λίγο καλύτερες συνεργασίες ανά στιγμές, αλλά και πάλι η εικόνα του ήταν εξαιρτική.

Roberto Firmino – 6

Μπήκε για ένα μισάωρο, δεν φάνηκε και δυστυχώς έφυγε με πρόβλημα. Μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Bobby.

Thiago Alcantara – 7

Βαθμό παίρνει κυρίως επειδή επέστρεψε και έδωσε ανάσα στη Liverpool με τα τόσα προβλήματα στα χαφ. Ήταν καλός και αγωνιστικά, όμως δεν του το έκαναν και δύσκολο οι αντίπαλοί του, αφού το ματς ήταν τελειωμένο.

Takumi Minamino –

Μπήκε όταν πια νέκρωσε το ματς. Λόγω αυτού δεν βαθμολογείται.

Divock Origi –

Τα ίδια και για τον Big Div που όμως ήταν λίγο πιο ζωντανός στο ματς από τον Ιάπωνα.

Nathaniel Phillips –

Ίσα που μπήκε για να κάνει απλά συμμετοχή. Γιατί έτσι ρε Jurgen;

Ο Sadio Mane σκόραρε και ξεχώρισε στο πρώτο μέρος.

* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com