Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη και καλύτερη!

Πρώτη και καλύτερη!

Πρώτη και καλύτερη η Liverpool! Οι Reds ήταν ξανά ανώτερη και νίκησαν για δεύτερη φορά την Atletico Madrid, αυτή τη φορά με 2-0, τερματίζοντας πρώτη στον όμιλο, μετά την ολοκλήρωση της τέταρτης αγωνιστικής!

Οι Reds έφτασαν στους 12 βαθμούς μετά από 4 αγώνες και άφησαν στην δεύτερη θέση με 5 την Atletico Madrid, ενώ τρίτη είναι η Porto με 4 και τελευταία η AC Milan με έναν.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Diogo Jota και Sadio Mane.

Α’ Ημίχρονο: Στην Κόκκινη ενδεκάδα επέστρεψαν οι Fabinho, Matip και Jota, ενώ φανέλα βασικού πήρε και ο Alex Oxlade-Chamberlain, αντικαθιστώντας τον τραυματία, Naby Keita.

Ο αγώνας δεν είχε τον πιο γρήγορο ρυθμό στο ξεκίνημα και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 13ο λεπτό, για να δούμε την πρώτη μεγάλη στιγμή, από την οποία προήλθε το πρώτο τέρμα των Reds! Ο Trent έκανε την υπέροχη σέντρα από τα δεξιά και ο Diogo Jota κινήθηκε σωστά, για να βάλει με κεφαλιά μπροστά στο σκορ τους Reds!

Επτά λεπτά χρειάστηκε η Liverpool για να σκοράρει ξανά! Ο Mane ξεκίνησε την προσπάθεια, μένοντας όρθιος, για να δώσει στον Henderson, ο οποίος μοίρασε δίπλα στον Trent, εκείνος έκανε την σέντρα-σουτ και ο Sadio πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, για να τη στείλει την μπάλα στα δίχτυα με αριστερό πλασέ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασαν τρία λεπτά αργότερα οι Reds για το 3-0, αυτή τη φορά με τον Ox, ο οποίος σούταρε δυνατά εντός περιοχής και είδε την μπάλα καταλήγει λίγο εκτός εστίας.

Η Liverpool συνέχισε να έχει την υπεροχή, με τον Mane να είναι ο παίκτης μέσα στις περισσότερες φάσεις και εκείνος που κέρδισε την κόκκινη κάρτα του Felipe στο 36’, ο οποίος θέλησε να αποτρέψει τον Σενεγαλέζο από το να φύγει στην αντεπίθεση, όμως εκείνο που τελικά κατάφερε ήταν να τον κλαδέψει και να αποβληθεί.

Το τρίτο γκολ άγγιξαν οι Reds και στο 41’, όταν ο Oblak έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις στο δυνατό αριστερό σουτ του Salah και στην κεφαλιά του Diogo Jota, ενώ είχαν ευκαιρία και στο 44’ με εκτός περιοχής σουυ του Ox.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για την Liverpool, καθώς την θέση του Sadio Mane, πήρε ο Bobby Firmino. 

Η Liverpool βρήκε το τρίτο γκολ που έψαχνε στο 48’ με τον Diogo Jota, μετά από καταπληκτική κάθετη πάσα του Joel Matip, όμως ο Πορτογάλος ήταν ελάχιστα πιο μπροστά από τον Trippier και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Με ευκαιρίες συνέχισαν οι Reds, καθώς πρώτα ο Salah δεν μπόρεσε να νικήσει τον Oblak από κοντινή απόσταση, ενώ στη συνέχεια από εξαιρετική θέση αστόχησε ο Matip, με τον Jota να μην μπορεί ούτε εκείνος να μετατρέψει σε γκολ την εξαιρετική σέντρα του Τσιμίκα στο 55’.

Η Atletico στη συνέχεια βρήκε ένα εκτός ροής αγώνα τέρμα στο 57’ με τον Luis Suarez, μετά από κόντρα στον Joel Matip, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Στο 59’ ο Klopp έκανε την δεύτερη του αλλαγή, με τον Thiago να επιστρέφει στη δράση, παίρνοντας την θέση του Fabinho και ο Virgil van Dijk τρία λεπτά αργότερα δοκίμασε τα πόδια του από μακρινή απόσταση, δίχως όμως επιτυχία.

Την δεύτερη της αξιοσημείωτη ευκαιρία είχε η ομάδα του Simeone στο 74ο λεπτό με τον Herrera, ο οποίος βρέθηκε σε καλή εκτός περιοχής θέσης μετά από αντεπίθεση, όμως το σουτ του ήταν απογοητευτικό.

Νέο πρόβλημα τραυματισμού αντιμετώπισε στη συνέχεια η Liverpool, καθώς ο Bobby Firmino ένιωσε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με τον Minamino να περνά στη θέση του και παράλληλα αντικαταστάθηκε για προληπτικούς λόγους ο Ox από τον Origi.

Το όνομα του στον πίνακα του στον πίνακα των σκόρερ θέλησε να βάλει ο αρχηγός στο 87’ με εκτός περιοχής, ωστόσο ο Oblak μπόρεσε να μαζέψει. Οι δύο τελευταίες προσπάθειες των Rojiblancos από τους Hermoso και De Paul έφυγαν εκτός εστίας, δίχως να απειλήσουν τον Alisson.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold (Phillips 90+4′), Matip, Van Dijk, Τσιμίκας, Fabinho( Thiago 60′), Henderson, Oxlade-Chamberlain (Minamino 78′), Salah, Mane (Firmino 46′, Origi 78′), Jota

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Kelleher, Konate, Robertson, Williams, Morton

Atletico Madrid: Oblak, Trippier, Felipe, Gimenez, Hermoso, Correa (Serrano 75′), De Paul, Koke (Cunha 69′), Carrasco (Vrsaljko 69′), Suarez (Herrera 59′), Joao Felix (Lodi 59′)

Έμειναν στον πάγκο: Lecomte, Iturbe, Gonzalez, Martin

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην West Ham στο Λονδίνο.

Ο Sadio Mane σκόραρε και ξεχώρισε στο πρώτο μέρος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com