Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Atletico Madrid (preview)

Liverpool – Atletico Madrid (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Atletico Madrid στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League.

Οι Reds θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ισοπαλία του Σαββάτου με την Brighton και να καθαρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς και την πρώτη θέση στον όμιλο, σε περίπτωση που η Porto δεν κερδίσει την AC Milan.

Ο Jürgen Klopp είδε τους Fabinho και Thiago να προπονούνται την Δευτέρα και θα τους έχει στην αποστολή, αν και θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσουν και οι δύο βασικοί. Πιο πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Βραζιλιάνου στο αρχικό σχήμα.

Αλλαγές θα υπάρξουν σε σχέση με την Σαββατιάτικη ενδεκάδα, με τον Joel Matip να είναι έτοιμος να επιστρέψει σε αυτή, στην θέση του Ibrahima Konate.

Στην μεσαία γραμμή κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσουν οι Henderson, Jones και Fabinho.

Αλλαγή ενδέχεται να υπάρξει και στην επιθετική τριάδα, με τον Diogo Jota να παίρνει την θέση του Bobby Firmino. Οι Sadio Mane και Mo Salah θα διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Εκτός θα παραμείνουν οι James Milner και Naby Keita, λόγω μυϊκών τραυματισμών.

Η Atletico Madrid κέρδισε εύκολα με 3-0 την Real Betis την περασμένη Κυριακή και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, με έναν αγώνα αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο, Real Sociedad, η οποία έχει 3 βαθμούς περισσότερους.

Οι Rojiblancos πάντως δεν παίζουν ιδιαίτερα καλά το τελευταίο διάστημα, αφού έχουν μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια.

Ο Diego Simeone δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Griezmann, Savic, Llorente, Lemar και Kondogbia, με τους πρώτους δύο να είναι τιμωρημένοι και οι υπόλοιποι τραυματίες.

Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει ο Luis Suarez, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στον αγώνα του Wanda Metropolitano.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ολλανδός, Danny Makkelie.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η AC Milan υποδέχεται στην έδρα της, την Porto.

Η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Atletico Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com