Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Atletico, Simeone, Keita και επιστροφές

Ο Klopp για Atletico, Simeone, Keita και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Atletico Madrid αναφέρθηκε στους Rojiblancos, στον Diego Simeone, στην ισοπαλία με την Brighton, στην επιστροφή του Fabinho και στον τραυματισμό του Keita.

Ο Γερμανός για τον αυριανό αγώνα δήλωσε:

“ Θα είναι παρόμοιας έντασης. Δεν έχουν παίξει ποτέ φιλικό παιχνίδι από τότε που ανέλαβε ο Simeone, οπότε δεν πρέπει να το περιμένουμε. Είναι ξεκάθαρο – η Atletico χρειάζεται 3 βαθμούς, οπότε θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. ”

“ Είμαστε στην έδρα μας, έχει περάσει τόσος καιρός από την τελευταία φορά που είχαμε έναν εντός έδρας αγώνα στο Champions League κόντρα στην AC Milan. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι όταν προκριθήκαμε στο Champions League γιατί θα είχαμε τέτοιες βραδιές. Θέλουμε λοιπόν να γιορτάσουμε με τους οπαδούς μας. ”

Για τον τραυματισμό του Keita:

“ Ο Keita θα μείνει εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα. ”

Για τις επιστροφές:

“ Ο Milner είναι εκτός. Ο Thiago και ο Fabinho προπονήθηκαν εντελώς κανονικά και είναι διαθέσιμοι, κάτι που είναι καλό και πολύ χρήσιμο. Οπότε θα δούμε. ”

“ Ελπίζουμε να επιστρέψουν σύντομα όλοι οι παίκτες μας. ”

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα και την ισοπαλία με την Brighton:

“ Το συζητάμε εσωτερικά όταν αναλύουμε τα γκολ που δεχόμαστε – τα περισσότερα γκολ τα δεχόμαστε επειδή κάτι δεν πάει καλά και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Μερικές φορές αντιμετωπίζεις διαφορετικά προβλήματα – βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ως κάτι σύνθετο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Η συνολική μας εικόνα είναι εντάξει, όμως στις λεπτομέρειες πρέπει να βελτιωθούμε. Δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό. ”

“ Δεν είμαστε τέλειοι – το ξέρω και το ήξερα πριν – πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα – αυτό είναι απολύτως σαφές. ”

“ Το 5-0 εναντίον της United δεν σημαίνει ότι είμαστε τέλειοι και το 2-2 εναντίον της Brighton δεν σημαίνει ότι έχουμε τεράστια προβλήματα. Ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθούμε εναντίον της Brighton είναι να κρατήσουμε την μπάλα και αυτό ήταν το πρόβλημά μου. ”

“ Η Brighton άξιζε τον βαθμό – αλλά πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα γενικά. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και καλύτερα να το κάνουμε αύριο το βράδυ καθώς η Atletico είναι μια πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα. ” Είπε ο Klopp.

“ Ο τραυματισμός του Keita είχε μια επίπτωση στην απόδοση μας. Έχουμε ξεκάθαρα μοτίβα και η δεξιά πλευρά λειτούργησε πολύ καλά μαζί με τον Naby, τον Trent και τον Mo. Ο Ox μπήκε με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων – είναι ένας διαφορετικός παίκτης – έχει να κάνει μόνο με το πώς κάνεις τα πράγματα. ”

“ Η Brighton χρησιμοποίησε τις αδυναμίες μας και αυτό λέει πολλά για αυτές – τώρα προετοιμαζόμαστε με διαφορετικό τρόπο, ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι κάνει ο καθένας. ”

Για την πρόκριση από τον όμιλο:

“ Θα ήταν μεγάλο επίτευγμα [να προκριθούμε], αλλά συνήθως δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτό, καθώς πάντα έχουμε «τελικό» την τελευταία αγωνιστική. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν θα συμβεί φέτος! ”

“ Αλλά θα μιλήσουμε για αυτό το επίτευγμα, εφόσον συμβεί. Η Atletico πάει για όλα – είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Ξέρουμε πολλά ο ένας για τον άλλον – προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι και για να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ”

Για τον Diego Simeone:

“ Σέβομαι πολύ αυτό που κάνει, αλλά δεν γνωριζόμαστε αρκετά καλά ως άτομα. Αλλά δεν θα μπορούσα να τον σεβαστώ περισσότερο – αυτό που κάνει είναι απολύτως εξαιρετικό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό. ”

“ Η χειραψία; Αν ήξερα ότι δεν το κάνει, δεν θα το δοκίμαζα. Ήμασταν και οι δύο συναισθηματικοί, αλλά τώρα ξέρω ότι δεν του αρέσει να το κάνει, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα μπορούμε να πάμε όλοι στο σπίτι χαρούμενοι. ”

“ Αλλά μεταξύ των χειραψιών, υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι, το οποίο με απασχολεί περισσότερο. Είναι η έδρα μας – θέλουμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αύριο το βράδυ. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι απέναντι σε μια σούπερ ομάδα, αλλά και εμείς δεν είμαστε τόσο κακοί! ”

Για τον αγώνα του 2020:

“ Δεν το σκέφτομαι πολύ, αλλά έχουν περάσει 18 μήνες από τότε; Ο κόσμος αναποδογύρισε – όλοι είχαμε την αίσθηση ότι κάτι συνέβαινε στην κοινωνία αλλά όχι σε αυτό το βαθμό. Ήταν πριν από 18 μήνες. Τρελό. ”

“ Αυτό ήταν ένα παιχνίδι που ποτέ δεν σκέφτηκα στο 100% για το ποδόσφαιρο. Ήταν μια περίεργη στιγμή και μια περίεργη κατάσταση. Χωρίς μασκότ, τα σχολεία της Μαδρίτης ήταν κλειστά, ήταν μια περίεργη κατάσταση. Το είδα, αλλά όχι ως αγώνα ποδοσφαίρου. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι αλλά χάσαμε. ”

Για το διπλό στο Wanda Metropolitano:

“ Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε απίστευτα γκολ – μετά δεχθήκαμε ένα και το γήπεδο ήταν εκεί. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά εξαιρετική. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις τα αποφασιστικά πράγματα – αυτό θα προσπαθήσουμε και αύριο.”

Εκτός για το επόμενο διάστημα ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com