Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου αλλά δεν εξαρτάται από εμένα»

Salah: «Θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου αλλά δεν εξαρτάται από εμένα»

Μήνυμα παραμονής στη Liverpool έστειλε ο Mohamed Salah, μιλώντας στο Sky Sports ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην Manchester United στο Old Trafford.

Ο Αιγύπτιος άσος τόνισε πως θέλει να μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στο Anfield, με την απόφαση όμως να μην είναι στα δικά του χέρια.

Ο Mo κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του:

“ Αν με ρωτάτε, εγώ θα ήθελα να μείνω εδώ μέχρι και την τελευταία ημέρα της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Δεν μπορώ όμως να πω πολλά ακόμη πράγματα για αυτό το θέμα. Δεν είναι στα δικά μου χέρια. ”

“ Εξαρτάται από το τι θέλει ο σύλλογος, όχι εγώ.”

“ Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να δω τον εαυτό μου να παίζει κόντρα στη Liverpool. Αυτό θα με στεναχωρούσε. Είναι δύσκολο, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, αλλά θα με στεναχωρούσε πολύ. ”

“ Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω τον εαυτό μου να αντιμετωπίζει την Liverpool, όμως ας δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. ”

Αν θεωρεί πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου αυτή τη στιγμή:

“ Ακούγεται ωραίο σε εμένα, αλλά νομίζω πως αυτά είναι γνώμες. Δεν μπορώ να πω, πως είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου – κάποιοι θα συμφωνήσουν, κάποιοι δεν θα συμφωνήσουν. ”

“ Απλώς είμαι χαρούμενος από τις εμφανίσεις μου αυτή τη στιγμή, αλλά πάντα λέω πως αυτά είναι γνώμες. ”

“ Έχω πάντα την φιλοδοξία να είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Δεν θέλω να πω ψέματα. Είναι κάτι που με κάνει να δουλεύω πραγματικά σκληρά και να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. “

“ Στο μυαλό μου, είμαι πάντα ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Προσπαθώ να έχω αυτή την αυτοπεποίθηση στο μυαλό μου. Δεν έχει σημασία αν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν μαζί σου. ” Είπε ο Salah.

Ο Mo Salah πανηγυρίζει μπροστά στο Kop κόντρα στην Crystal Palace.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com