Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solskjaer: «Να κρατήσουμε το μηδέν κόντρα στη Liverpool»

Solskjaer: «Να κρατήσουμε το μηδέν κόντρα στη Liverpool»

Ο προπονητής της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer δήλωσε στην συνέντευξη τύπου πως στόχος της ομάδας του στον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στη Liverpool, είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Ο Νορβηγός για τους παίκτες που είναι αμφίβολοι για την Κυριακή είπε:

“ Έχουμε δύο ή τρεις παίκτες που έχουν δεχθεί χτυπήματα. Θα δώσω χρόνο σε όλους και ελπίζω να μπορώ να διαλέξω από μια πλήρως φορμαρισμένη ομάδα. Ίσως όμως να είμαι χωρίς δύο ή τρεις παίκτες και ναι, Ο Bruno ενδέχεται να είναι ένας από αυτούς που μπορεί να είναι αμφίβολοι. ”

Για τις συγκρίσεις του Cristiano Ronaldo με τον Mo Salah:

“ Θα υποστηρίζω πάντα τον Cristiano σε οποιαδήποτε κόντρα, είναι μοναδικός και το ρεκόρ των γκολ του είναι φανταστικό, αλλά πρέπει να λέγεται ότι ο Salah αυτή τη στιγμή έχει πάρει φωτιά. ”

“ Βλέπεις μερικά από τα γκολ που έχει σκοράρει τελευταία ο Salah και γνωρίζεις πως πρέπει να είσαι στα καλύτερα σου για να αμυνθείς εναντίον του. Παίκτες σαν εκείνον δεν βγαίνουν συχνά. ” Δήλωσε ο Solskjaer.

Για την επίθεση της Liverpool:

“ Η Liverpool βρίσκεται σε μια καλή στιγμή και θα πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με τη σωστή νοοτροπία. ”

“ Είμαι εδώ και πολλά χρόνια μεγάλος θαυμαστής της επιθετικής γραμμής της Liverpool. Ο Mane, ο Firmino και ίσως ο Jota θα αγωνιστούν. ”

“ Είναι παίκτες στους οποίους πρέπει να επικεντρωθείς και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 95 λεπτά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επιθετική τους τριάδα και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας. ”

Νέο διπλό στο Old Trafford θα ψάξουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com