Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για United, Jones, Thiago, Salah και Ronaldo

Ο Klopp για United, Jones, Thiago, Salah και Ronaldo

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του μεγάλου Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στη Manchester United αναφέρθηκε στους Red Devils, στις επιστροφές, στον Mo Salah και στον Cristiano Ronaldo.

Για την επιστροφή του Curtis και την απουσία του Thiago δήλωσε:

“ Αυτό που είναι ξεκάθαρο, είναι πως ο Curtis θα προπονηθεί κανονικά σήμερα μαζί μας, αυτό είναι το πλάνο μας. ”

“ Ο Thiago δεν θα προπονηθεί. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που γνωρίζω. ”

“ Ο Thiago έχει ξεκινήσει τρέξιμο και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Ίσως επιστρέψει πριν την επόμενη διακοπή, θα δούμε. ”

Αν έτριβε τα χέρια του βλέποντας την United να χάνει από την Atalanta, όπως δήλωσε ο Paul Scholes:

“ Δεν είχα ούτε ένα δευτερόλεπτο για να τρίψω τα χέρια μου βλέποντας το Manchester United – Atalanta. Η United είχε 3 ξεκάθαρες ευκαιρίες και στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μια καθαρή παράσταση δύναμης με την ποιότητα που έχουν. Έχω προετοιμάσει την ομάδα για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα έναν εξαιρετικό αντίπαλο. ”

“ Η United έχει μια πολύ καλή ομάδα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει στην έδρα της. Όλοι γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. ” Είπε ο Klopp.

Για την μεταχείριση του Steve Bruce από την διοίκηση των Magpies:

“ Μην διαβάζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μην παρακολουθείτε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης – αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή. Λυπάμαι πραγματικά για τον Steve Bruce. Η πιο σημαντική δεξιότητα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι να μην αφήνεις την κριτική να σε πλησιάζει. Ή απλά να την αγνοείς. ”

“ Μέχρι τώρα στην καριέρα μου, ποτέ δεν ένιωσα όπως νιώθει ο Bruce. Ο κόσμος είναι έτσι και είναι εντάξει, δεν τα διαβάζω. Αν το διαβάσετε, μπορεί να σας επηρεάσουν. Οι άνθρωποι λένε άσχημα πράγματα εκεί έξω και χρειάζεσαι κάποιον να τα διαβάζει. Αν δεν τα διαβάσεις εσύ, δεν έχει όμως σημασία. Αυτή είναι η συμβουλή μου. ”

Για την ομιλία του στο ημίχρονο στη Μαδρίτη:

“ Δεν είμαι η μεγαλύτερη επιρροή στην ομάδα μου κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ο Pep Lijnders μίλαγε μαζί μου σε όλο το παιχνίδι της Τρίτης και κατάλαβα περίπου το 10% αυτών που έλεγε! ”

“ Οπότε ναι, είναι σημαντικό να λέω τα σωστά πράγματα πριν από το παιχνίδι και στο ημίχρονο. Αυτή είναι η δουλειά μου – να τα αναλύσω με τον σωστό τρόπο. ”

Για τον αγώνα κόντρα στους Red Devils:

“ Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι – το γνωρίζουμε. Η United ίσως να μην είναι υπερβολικά ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα, αλλά είναι σε θέση να κάνει απίστευτα πράγματα. Θα επικεντρωθούμε στον εαυτό μας. Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου. ” Είπε ο Klopp.

“ Παίξαμε Τρίτη και Κυριακή και δεν θα σκεφτόμαστε την κούραση. Η Atletico είχε ρεπό το σαββατοκύριακο πριν, οπότε η ενέργειά τους ήταν τελείως διαφορετική. Το παλέψαμε και ανακάμψαμε. Δεν λαμβάνεται υπόψη η ένταση του τελευταίου παιχνιδιού για εμάς. ”

Για την μονομαχία του Salah με τον Ronaldo:

“ Ποτέ δεν την σκέφτηκα. Και οι δύο είναι παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Το αριστερό πόδι του Ronaldo δεν είναι τόσο κακό, αλλά του Mo είναι μάλλον καλύτερο! ”

“ Ο Cristiano είναι μάλλον καλύτερος στον αέρα και με το δεξί του πόδι. Όσο για την ταχύτητα, και οι δύο είναι γρήγοροι και οι δύο θέλουν απεγνωσμένα να βάλουν γκολ, αλλά δεν με ενδιαφέρει πολύ να τους συγκρίνω, συγνώμη. ”

Για το σκοράρισμα των Reds:

“ Δεν στηριζόμαστε μόνο στις ικανότητες μας να σκοράρουμε. Είναι περισσότερο σύμπτωση που σκοράρουμε τόσο συχνά, σε συνεχόμενα παιχνίδια – το να σκοράρουμε σε τόσα πολλά είναι αρκετά περίεργο και το έχουμε κάνει. Μου αρέσει επίσης να κερδίζω παιχνίδια 1-0. Θα ήθελα πολύ να κρατήσω ανέπαφη την εστία μου.”

“ Τα γκολ είναι καλά για αυτοπεποίθηση, αλλά το να βασίζεσαι σε αυτό είναι το πρώτο βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση. Είναι πολύ καλό να κερδίζεις 1-0 και να κρατάς το μηδέν. ”

Για τα πέναλτι που κερδίσει η United και τους διαιτητές:

“ Δεν έχω κάτι να πω γι ‘αυτό. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τους διαιτητές με τέτοια πράγματα. Η United είναι καλή και μπαίνει στην περιοχή, έχει αυτές τις επαφές, αλλά το ίδιο κάνουμε και εμείς και δεν είχαμε ούτε παρόμοιο αριθμό πέναλτι. Αυτό είναι γεγονός. ”

Με Curtis Jones στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com