Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Wanda Metropolitano

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό στο Wanda Metropolitano

Για το μεγάλο διπλό της ομάδας του με σκορ 2-3 επί της Atletico Madrid στο Wanda Metropolitano μίλησε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια μετρούν οι τρεις βαθμοί.

Ο Γερμανός για τον αγώνα είχε να πει:

“ Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι – τα πήγαμε εκπληκτικά καλά – δεν περιμέναμε να είναι τόσο αμυντικοί, όμως πετύχαμε δύο υπέροχα γκολ και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Η Atletic στο 2-0 προφανώς δεν ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Τους δώσαμε όμως τα γκολ – στη συνέχεια όμως κάναμε ένα πολύ δυνατό δεύτερο ημίχρονο. ”

“ Μετά το 2-0 σταματήσαμε να κάνουμε τα σωστά πράγματα. Οι κινήσεις μας δεν ήταν σωστές. Το παιχνίδι ήταν πολύ αργό σε εκείνο το σημείο και γι ‘αυτό άλλαξε το momentum του αγώνα. ”

“ Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο το πως κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. ”

“ Όταν αυτές οι δύο ομάδες κοντράρονται, το δράμα είναι δεδομένο. Σε τέτοιες νύχτες είναι ωραίο να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. ” Είπε ο Klopp.

Για το πέναλτι που κέρδισε ο Jota:

“ Το πέναλτι μας ήταν 100% σωστό. Το άλλο δεν νομίζω πως ήταν πέναλτι. ”

“ Η κόκκινη κάρτα ήταν ατυχής στιγμή, όμως ήταν κόκκινη. Είχαμε κόκκινες κάρτες όπως αυτή στο παρελθόν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι – τα βρώμικα πράγματα είναι τα πραγματικά σημαντικά. ”

Για το δεύτερο ημίχρονο:

“ Κάναμε ένα πραγματικά σταθερό δεύτερο ημίχρονο σε ένα δύσκολο παιχνίδι με έντονο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Πήραμε το πέναλτι, ενώ προηγουμένως υπήρξε και η κόκκινη κάρτα που ήταν προφανώς υπέρ μας. ”

Για τον Simeone που έτρεξε στα αποδυτήρια:

“ Ήθελα να του σφίξω το χέρι – είμαστε και οι δύο συναισθηματικοί. Ήταν θυμωμένος με το παιχνίδι – τίποτα άλλο. Όταν ξαναδούμε ο ένας τον άλλον θα δώσουμε 100% τα χέρια. ”

“ Ήθελα να του σφίξω το χέρι αλλά έτρεχε. Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος. Είμαι περισσότερο δυσαρεστημένος με τη δική μου αντίδραση – ήμασταν και οι δύο συναισθηματικοί. Την επόμενη φορά που θα δούμε ο ένας τον άλλον σίγουρα θα δώσουμε τα χέρια. ”

“ Δεν μας αρέσει αυτό, αλλά ναι η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Ήθελα να του σφίξω το χέρι. Η αντίδρασή του σίγουρα, όπως και η δική μου, δεν ήταν τόσο καλή. Την επόμενη φορά που θα δούμε ο ένας τον άλλον θα δώσουμε τα χέρια σίγουρα. Ήταν προφανώς θυμωμένος, όχι με μένα αλλά με το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. ”

Για τον τρόπο παιχνιδιού της Atletico:

“ Δεν είμαι ο Πάπας του ποδοσφαίρου. Κάποια πράγματα μου αρέσουν και κάποια δεν μου αρέσουν. Την σέβομαι όμως και γιατί να αλλάξει; ”

“ Τρεις βρώμικοι πόντοι είναι συνήθως σημαντικοί και σήμερα πήραμε τρεις βρώμικους πόντους. ”

Οι Reds πέρασαν από το Wanda Metropolitano
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com