Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Atletico Madrid – Liverpool 2-3: Η βαθμολόγηση των παικτών

Atletico Madrid – Liverpool 2-3: Η βαθμολόγηση των παικτών

Μεγάλη και δύσκολη νίκη πήρε η Liverpool μέσα στην Μαδρίτη επί της Atletico Madrid με 2-3. Το liverpool,gr βαθμολογεί τους 16 Reds που αγωνίστηκαν.

Alisson Becker – 9

Ο Βραζιλιάνος είναι ο λόγος που η Liverpool πάει στο ημίχρονο με την ισοπαλία, αφού έχει κληθεί τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Έχει δεχθεί δύο γκολ στα οποία δεν ευθύνεται καθώς τον προδίδει η άμυνα του σε αμφότερες περιπτώσεις. Πολύ καλός ο Alisson με μικρή εξαίρεση τη στιγμή στο 40′ όπου διώχνει πάνω στον Matip

Trent Alexander-Arnold – 6

Όπως όλη η άμυνα, έτσι και ο Trent δεν ήταν σε καλή μέρα, αφού αμυντικά η Aleti δημιουργούσε συνεχώς θέματα, ακόμα και μετά την αποβολή. Δεν βοηθήθηκε από τα χαφ, όμως κι αυτός δεν μάρκαρε σωστά τους Felix και Lemar. Περίεργη μέρα για τον Trent που αμυντικά δεν είχε άμεσο αντίπαλο, ενώ επιθετικά εγκλωβίστηκε από την αμυντική λειτουργία των Ισπανών. Στα άσχημά του η ανόητη κάρτα που τρώει επειδή κλωτσάει μακριά την μπάλα.

Virgil van Dijk – 6

Σπάνια μετριότατη εμφάνιση του Ολλανδού. Ο αγαπημένος της κερκίδας που τόσο μας έλειψε πέρυσι έχασε πολλές φορές τους αντιπάλους του, με αποκορύφωμα την φάση του 2-2 όπου χάνει εντελώς τον Griezmann. Θα θέλει να βάλει γρήγορα πίσω του αυτή την εμφάνιση ο Virg.

Joel Matip – 6

Μέτριος και ο Καμερουνέζος, ο οποίος με την σειρά του φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ, εκεί όπου ο Griezmann βρίσκεται ολομόναχος μέσα στη μικρή περιοχή της Liverpool. Κακές συνεννοήσεις με τον van Dijk και γενικότερα πολλά τα κενά και από τη πλευρά του.

Andy Robertson – 6

Τα ίδια με τον άλλο μπακ της Liverpool o Robbo σήμερα. Όπως και ο Trent, έτσι και ο Σκωτσέζος δεν ήταν καλός επιθετικά, όμως αμυντικά ήταν πιο σταθερός, που όμως έχει περισσότερο να κάνει με την απροθυμία της Atletico να επιτεθεί από την πλευρά του. «Μουδιασμένος» φάνηκε και ο Robertson.

Jordan Henderson – 5

Κακή βραδιά για τον αρχηγό. Ξεκίνησε το ματς ως αμυντικό χαφ, σε ένα ρόλο που πήγε πολύ καλά το Σάββατο, όμως σήμερα οι χαφ της Atletico έκαναν ότι ήθελαν για ένα ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο του Wanda Metropolitano. Όταν πήγε πιο μπροστά δεν προσέφερε περισσότερο και έτσι ολοκληρώθηκε μια άσχημη βραδιά του Hendo.

Naby Keita – 6

Τον σώζει το απίθανο γκολ του 12ου λεπτού. Κατά τα άλλα είναι χειρότερος από τον Hendo καθώς ο Lemar – ο οποίος ήταν ο πρωσοπικός αντίπαλός του – κάνει ανά στιγμές ότι θέλει στο γήπεδο. Δίκαια αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο για τον Fabinho.

James Milner – 6

Σχετικά άφαντος. Για εμένα έπρεπε να πιστωθεί το γκολ που τελικά πάει στον Salah, ενώ μετά δεν φαίνεται στο παιχνίδι. Είναι ο πιο σταθερός των τριών στα χαφ, χωρίς όμως να βοηθάει ιδιαίτερα είτε αμυντικά, είτε επιθετικά.

Διόρθωση: Στον αμυντικό τελικά χτυπάει η μπάλα. Συγνώμη Χάμες, του Μο είναι τελικά κανονικότατα το γκολ!

Mohamed Salah – 8

Δεν φαίνεται ούτε ο Αιγύπτιος ιδιαίτερα, όμως έχει εν τέλει δύο γκολ, τα οποία έδωσαν μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα μας.

Sadio Mane – 5

Έπαιξε ο Mane; Μπήκε, δεν του δόθηκαν δύο φάουλ, μανούριασε με τον Trippier, βγήκε για τον Jota.

Roberto Firmino – 7

Καλύτερος ο Βοbby από τον Σενεγαλέζο. Κέρδισε την αποβολή, ήταν σχετικά σίγουρος με την μπάλα κάτω και βοήθησε να βρει εν τέλει η Liverpool το γκολ. Δεν ήταν και MVP, αλλά σίγουρα δεν ήταν και τόσο κακός.

Fabinho – 8

Μπήκε και συμμάζεψε τα χαφ. Η Atletico σταματάει να υπάρχει στο παιχνίδι όταν μπαίνει σε αυτό ο Βραζιλιάνος και αυτό λέει πολλά. Συναγωνίζεται με τον Salah και τον Alisson για τον τίτλο του MVP.

Diogo Jota – 7

Δεν είναι ότι δίνει και άλλη πνοή επιθετικά στη Liverpool ο Jota, όμως είναι αυτός που κερδίζει έξυπνα το νικητήριο πέναλτι και άρα αξίζει μια καλή βαθμολογία.

Alex Oxlade-Chamberlain – 6

Έδωσε μια παραπάνω ενέργεια στα χαφ όμως και αυτός δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Σίγουρα καλύτερος του Keita, στα ίδια με τον Milner.

Joe Gomez –

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Neco Williams –

Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Έδωσε την νίκη με πέναλτι ο – εκ των MVP – Mohamed Salah.
* Τα παραπάνω είναι προσωπική άποψη του αρθρογράφου και δεν έχουν σκοπό την προσβολή οποιουδήποτε προσώπου. You’ll Never Walk Alone.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com